SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İç Sahada Yenilmez Olacağız"

0
Güncellendi - 2016-07-15 03:04:12
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’un tecrübeli orta saha oyuncusu Sedat Ağçay, yeni sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Bolu kampında gazetecilere açıklamada bulunan Ağçay, takıma yeni katılan futbolcularla birlikte yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini, ligin başlangıcına kadar hazır olacaklarını ifade etti.

Tecrübeli futbolcu, iyi ve kaliteli futbolcuların yönetimin gündeminde olduğunu kaydederek, yeni transferlerin kısa süre içerisinde kampa katılmalarının önemli olduğuna dikkat çekti.

Geride kalan sezon ‘lige kalma’ hedefini gerçekleştirdiklerini dile getiren tecrübeli orta saha oyuncusu, “Geçen sezon güzel bir başarı yakaladık. İlk senemiz olmasına rağmen Play-Off’u kovalayan bir ekip olmuştuk. Geçen sezonki hedefimiz öncelikle ligde kalmaktı. Gizli olarak Play-Off hedeflerimiz vardı. Allaha çok şükür ki bunu da başardık. Ligin son haftasına kadar Play-Off’u kovaladık” dedi.

“LİGE HAZIR HALE GELECEĞİZ”

Ağçay, kamp çalışmalarını iyi değerlendirip, ligin başlangıcına kadar hazır hale gelmek istediklerini belirtti.

Yeni transferlerin uyum sorununu kısa sürede atlatmaları için bir an önce kampa katılmaları gerektiğine dikkat çeken Ağçay, “Geçtiğimiz günlerde takımımızın kongresi yapıldı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek, tekrar başkan oldu. Bunun böyle olması istikrarın gelmesi anlamına geliyor. Zaten ben devre arası takıma dahil olduğumda Başkan Gevrek, gelecek sezon Şampiyonluğa oynayabilecek bir kadro kurulacağının müjdesini vermişti. Böyle vaatler verilmişti. Şimdi yeni yönetim ve Başkanımızın kuracağı kadroyu bekliyoruz. Transferde iyi isimler şuanda gündemde yer alıyor. Ama gündemden önce biran önce buraya gelmeleri lazım. Hatta bir kaçı ile imzalar atıldı. Arkadaşlarımız takıma dahil oldu. İnşallah en kısa zamanda güzel bir kadro kurar ve lige hazırlıklarımızı o şekilde sürdürürüz” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARLARIMIZIN DESTEĞİYLE İÇ SAHADA YENİLMEZ OLACAĞIZ”

Yeni sezonda iç sahanın taraftarların da desteğiyle kaleleri olacağını dile getiren tecrübeli futbolcu, şunları söyledi:

“Başkanımızın, Hocamızın ve takım arkadaşlarımızın tek istediği bu sezon bu ligden kurtulmak. Gerek Şampiyonluktan gerekse de Play-Off’lardan üst lige yükselmek. Takım arkadaşlarımız olarak biz ilk ikiden çıkmak istiyoruz. Bu anlamda taraftarlarımız bizi desteklesinler. Bize güvensinler. Geçen sezon güvenip desteklediler ve meyvelerini hep beraber aldık. Bu sezon onlara çok ihtiyacımız olacak. Özellikle iç saha maçlarında. İç saha bizim kalemiz olacak. Taraftarlarımızda o kalenin yıkılmaması için destek vermeliler.”

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız