SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İç Transfer Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:14:15
İç Transfer Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ
 
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Malatyaspor Futbol Kulübü iç transferi noktaladı. 
 
Dış transferde çalışmalarını hızlandıran Malatyaspor Futbol Kulübü, iç transferde anlaşması devam eden Yasin Palaz’ın sözleşmesi uzatılırken, Cihan Yeşilırmak ve Emrah Ekmekçi ile 2’şer yıllık sözleşme imzalanmıştı.
 
Defans oyuncuları Ercan Ünal ve Gökhan Sinanoğlu ile de görüşen sarı kırmızılı yönetim, bu futbolculardan haber bekliyor. Yönetimden kendisine gelen teklifleri değerlendirmek üzere süre isteyen Ercan Ünal’ın birkaç gün içerisinde nihai kararını açıklayacağı öğrenilirken, bonservisi Boluspor’da bulunan ve takımda kiralık olarak forma giyen Gökhan Sinanoğlu’nun bonservis sorununu çözmesi halinde kadroda tutulacağı belirtildi.
 
Öte yandan 2011-2012 sezonunun son haftasında altyapıdan alınarak profesyonel takıma katılan Mert Ali Turgut’un uygun bir teklif gelmesi halinde kiralanacağı öğrenildi. Kaleci Mesut ile forvet oyuncusu Burak’ın ise kamp çalışmalarında profesyonel takımda yer alacakları, kamptaki durumlarına göre teknik heyetin karar vereceği kaydedildi.
 
Transfer çalışmaları ve kamp programıyla ilgili bilgiler veren kulüp basın sözcüsü Şahin Özer, iç ve dış transferde çalışmaların sürdüğünü, iç transferi hafta içinde noktalamayı planladıklarını söyledi. Yeni sezon konulan ilk 5 hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Özer, “Mali kongrede kulüp başkanımız Ertan Mumcu ilk 5 hedefini açıklamıştı. Bu doğrultuda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Tabi bütçemiz belli, bu bütçe doğrultusunda bizi hedefe götürebilecek iyi oyuncularla anlaşma yapıyoruz” dedi.
 
Kamp çalışmalarının Malatya’da start alacağını açıklayan Özer, “Takımımız Malatya’da toplanarak ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştirecek. İlk etap kamp çalışmasının tarihi önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Bunun yanı sıra daha sonra takımımız Ankara Kızılcahamam ve Bolu Termal’de de kamp yapacak” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız