SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İç Transferde 3-4 Oyuncuyla Anlaşmaya Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2019-06-19 17:12:43
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, "Şuanda 10 oyuncumuzun sözleşmesi bitti. Kiralık olan 3, sözleşmesi biten 7 oyuncumuz var. İç transferde 3-4 oyuncuyla şuan anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşmesi biten ve kiralık olan oyunculardan 3 ya da 4'üyle anlaşırsak, 6 oyuncu transfer edeceğiz" dedi.

Transfer çalışmalarıyla ilgili TRT Spor'a açıklamada bulunan Gevrek, transfer çalışmalarına hocadan başladıklarını ifade etti.

Gevrek, iyi bir hocayla anlaştıklarını kaydederek, "Sergen Yalçın'ın faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

UEFA Avrupa Ligi'nde ön eleme oynayacakları için sezonun kendileri adına erken başlayacağını dile getiren Gevrek, "25 Haziran'da takımımız toplanacak. Bizim amacımız kampa başlarken en az 2 ya da 3 oyuncuyu kampa katmak. Şuanda 10 oyuncumuzun sözleşmesi bitti. Kiralık olan 3, sözleşmesi biten 7 oyuncumuz var. İç transferde 3-4 oyuncuyla şuan anlaşmaya çalışıyoruz. Sözleşmesi biten ve kiralık olan oyunculardan 3 ya da 4'üyle anlaşırsak, 6 oyuncu transfer edeceğiz" diye konuştu.

Gevrek, transfer edecekleri oyuncuların mevkilerinin belli olduğunu kaydederek, "Transfer komitemiz ve teknik heyetimizle yapmış olduğumuz istişareden isimleri ve mevkileri belirledik. Görüştüğümüz isimler var ama net olmadığı için isim söylemek doğru olmaz. Ama en kısa sürede inşallah bu transferleri gerçekleştireceğiz. Tabi yapacağımız bu transferler öyle kolay transferler değil. Kolay transfer olmadığı içinde öyle hemen kolay olmuyor. Malatyaspor camiamız 'bir an önce olsun' diyor ama her zaman şunu söylüyoruz; öncelikle doğru transferlerin olması gerekiyor. Şuan transfer komitemiz çalışıyor. En kısa sürede kampa 2 ya da 3 oyuncu katmaya gayret edeceğiz" şeklinde konuştu.

Adı Beşiktaş ile anılan kaleci Ertaç Özbir ile ilgili değerlendirmede bulunan Gevrek, şunları söyledi:

"Sözleşmesi biten oyunculardan birisi de Ertaç. Büyük takımlardan kendisine söylemiştim; bir teklif gelirse tabi ki gidebilir. Anadolu'da oynayan her oyuncu büyük takımlara gitmek ister,bu doğaldır. Biz kendisiyle oturduk, konuştuk. Eğer büyük takımlardan teklif gelirse, zaten bizim oyuncumuz değil, tercihini tabi ki ondan yana kullanabilir. Tekrar bir araya geleceğiz ama tabi ki şuanda büyük takımlardan teklif gelirse tercihi onlardan yana olabilir, bizde kendisine saygı duyarız. O konuda bizim yapacağımız bir şey yok ama kendisiyle tekrar anlaşmak istediğimizi söyledik."

Gevrek, 1.93'lük stoper Alexander Barboza transferine ilişkin ise "Malatya formasının Arjantin'de giyilmesi mutluluk verici, inşallah dünyanın her yerinde giyilir. O durum Malatyaspor'un nereden nereye gittiğini gösteriyor. Barboza da çok önemli bir oyuncu. River Plate forması giyiyor, daha önceden kendisini biliyoruz. İki sene öncede böyle bir girişimimiz olmuştu. Bir görüşmemiz oldu. Malatya'ya gönül verdiği için o formayı giymiş. Formayı yolladık, hediye ettik. Kendisiyle transfer konusunda görüştük, daha öncede bir görüşmemiz oldu. Görüşmemiz devam ediyor. Bonservisi olan bir oyuncu, onunu için biraz zor olabilir ama tabi ki görüşmemiz oldu" açıklamasında bulundu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mücahit aslan (4 yıl önce)
    Arkandayiz büyük başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Başkanım sana ne kadar sallasakta sen adamsin biraz hızlan ama çok para harcama Malatyaspor 'ün çöpe atılacak parası yok başarılar dilerim
    0
    0
    Yanıtla