SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İçerdeki Sorunlar Çözülürse..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un tecrübeli kaptanı Murat Duman, "İçerdeki sorunlar çözülürse, galibiyet serileri de artacaktır" dedi.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Murat Duman, ligin ilk haftasında büyük sıkıntıların yaşandığını kaydederek, "Karşıyakaspor maçı öncesi yaşananları biliyorsunuz. Olumsuzlukların yansıması sonucu kaybettik. Kupa maçında iyi oynayamadık ancak, sonlara doğru Malatyaspor'a yakışır futbol sergiledik. Güngören Belediyespor maçı ise bizim için dönüm maçıydı. Taraftarların da yoğun desteğiyle galip geldik. Önemli olan galip gelip, güven sağlamaktı. Sonuçta bunu
başardık ve daha neşeli daha huzurlu bir idman geçirdik. İstanbul deplasmanından alınan galibiyet, rahat ve güven verdi. İlk haftanın şokunu galip gelerek atlatırsanız daha iyi geliyor. Bunu devam ettirmemiz gerekiyor. Önümüzde zorlu maçlar var. Bu seriden en az puan kaybıyla çıkmamız gerekiyor. Buradaki durumumuzun da içten düzelmesi gerekiyor" dedi.

Murat Duman, ellerinden gelenden daha fazlasını yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bazı eksiklerimiz var. Sevgili yorumcularımız ve vatandaşlar da söylüyor. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puan toplayacağız. Artık bunun bahanesi yok. İyi bir puan toplarsak belirli bir hedefe yaklaşırız. Şuanda belli eksikliklerden dolayı toplayabileceğimiz kadar puan toplayarak, önümüzü görmemiz lazım" şeklinde konuştu.

Takımdan ayrılan futbolcular konusunda da bir açıklamada bulunan Murat Duman, "Burak ve Mehmet Ayaz konusunda şunu söylemek istiyorum. Burak Akdiş'in takımdan ayrılmasına çok üzüldüm. Burak'ın yanına bir forvet daha alsaydık, Malatyaspor'un önü daha açık olurdu. O arkadaşlarımızda öyle değerlendirdi. Hayırlısı olsun onlar için. Malatyaspor karanlık bir durumda değil. Yönetimimiz var, belirli insanlar var. En büyük avantajımız da arkadaşlığımız. Bunu devam ettirmeliyiz. Kötü niyetli insanlarımız olsaydı gitme eğiliminde bulunurlardı. Ancak, arkadaşlarımız Malatyaspor'a ve kendi kişiliklerine sahip çıktılar. Ben on beş yıldır bu işin içindeyim. Bazı şeyleri görüp, geçirdik. Arkadaşlarımıza sakin olun ve çalışın dedik. Bunu her gün konuşuyoruz. Alacaklarımız var, para kazanmak zorundayız, ailesine para göndermek zorundalar, okula gidenler var tabi ki bunların karşılığı da olmak zorunda ve ben bunların da olacağına inanıyorum. İnanıyorum kısa sürede bu sorunlar çözülür" ifadelerine yer verdi.

Kaptan Duman son olarak, pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri Manisaspor maçıyla ilgili şunları söyledi:

"Kadro ve mali açıdan güçlü bir ekip. Bizim için zor olacak. Ona göre hazırlanıyoruz. Tabi ki sıkıntılar var ama bunu bir kenara bırakıp, sonuna kadar mücadele etmek zorundayız. Ne olursa olsun bırakmamamız gerekiyor. Kolay bir takımla oynamıyoruz. Mücadeleci ve baskı kurabilen bir ekip. Ancak, maçı çok isteyen kazanacak. Taraftarlarımız her zamanki gibi bizi desteklesinler. Bizde onlara gereken galibiyeti alacağız. Yeni transferlerde çok iyi arkadaşlar. İşlerini yapı, konuşmuyorlar. Birlik ve beraberlik içinde elimizden geleni yaparak, devre arasına kadar en iyi puanı toplayacağız. Bank Asya 1. Lig'i her an her şeyin olabileceği bir lig. İki haftada bir bakıyorsunuz üsttesiniz ya da alttasınız. Biz iyi bir takımız. Bunun sorumluluğunu biliyoruz. Elimizden gelenin daha fazlasını yapıyoruz. Herkes bizi desteklesinler. Fazla beklentimiz yok. Yönetimin bazı sözleri var bunların yerine getirilmesini istiyoruz. Bazı şeylerin normale dönmesi lazım ki, galibiyet serileri devam etsin."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız