SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İçeri'yi de Unutmadılar

A- A+ PAYLAŞ

Belediye bünyesindeki Esenlik Şirketi, geleneksel aşure dağıtımını Yeni Cami önündeki meydanda yaptı. Şirketin, bir günde cezaevi ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki barınma kuruluşlarında kalanlar dahil olmak üzere toplam 20 bin kişiye aşure ikramı yaptığı bildirildi.

Meydandaki aşure dağıtım törenine Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Vali Yardımcıları Şükrü Özcan, Sezer Işıktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Ertan Mumcu, Alican Bozkurt, M.Fatih Güven, İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sami Er, Malatya İl Müftüsü H. Yusuf Gül, Esenlik Genel Müdürü Hacı Uğur Polat, Malatya Belediyesi Kültür Hizmetleri A.Ş Genel Müdürü Murat Nalçacı, Motaş Genel Müdürü Hasan Alıcı, Megsaş Ekmek Fabrikası Genel Müdürü İlhan Yılmaz, Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi Vakfı Başkanı Hasan Meşeli, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Malatya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren, belde belediye başkanları, bazı sivil toplum kuruluşu ve mesleki teşekkül temsilcileri, Esenlik Genel Müdür yardımcıları ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ” Muharrem ayı içerisinde gerçekleştirilen bu güzel organizasyon gelenek ve göreneklerimizin yaşatılması ve daha sonraki kuşaklara aktarılması açısından önemli. Belediyemiz ve belediyemize bağlı kuruluşların insanları kucaklayan ve bir araya getiren birlik ve beraberliğimizi güçlendirecek bu tarz sosyal faaliyetlere desteği artarak devam edecektir.” dedi.

Bu arada Cezaevindeki tutuklu ve hükümlere aşure dağıtımı törenine Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ceyhun Ceyhan, Cumhuriyet Savcısı Hakan Özdabakoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, AKP il başkanı Mustafa Şahin, Cezaevi Müdürü Şerafettin Güngör ile Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hacı Uğur Polat da katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız