SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İçimizdeki İrlandalılar!.'

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:08:07
'İçimizdeki İrlandalılar!.'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Asbaşkanı Nusret Öncü, "Yanımızda görünen içimizdeki 'İrlandalılar' gerek sahte Malatya sevdalısı görünen insanlar hakkında son kararı taraftarlarımız verecektir" dedi.

Yeni Malatyaspor Kulübü Genel Kurul’a hazırlanırken Kulüp As Başkanı Nusret Öncü, sosyal medya üzerinden isim vermeyerek bazı kesimleri eleştirdi.

PTT 1.Ligin yeni takımı Yeni Malatyaspor, güçlü bir yönetim oluşturmak adına Cumartesi Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesislerinde ‘Genel Kurul’ yapacak. Genel kurul heyecanı yaşayan Yeni Malatyaspor’da Kulüp As Başkanı Nusret Öncü, sosyal medya üzerinden isim vermeyerek açtı ağzını yumdu gözünü. 

Öncü, sosyal medyadan yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Sevgili dostlarım sevgili Malatyalı hemşerilerim, çok yakında bomba açıklamalar yapacağım. Duyunca Malatyalıların tüyleri diken diken olacak. Bir yıldır yanımızda görünüp bize her türlü komplo teorileri üreten sözde Malatya sevdalılarının iç yüzünü açıklayacağım. Yeni Malatyaspor futbol takımımızın bir üst lige çıkmaması için gerek hakemlere diyalog kuran gerek ceza almamız için çaba sarf eden insanlara cevabımız tokat gibi şampiyonluk oldu. Samimiyetinden şüphe duymadığım başından beri bu yönetimin yanında olan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum. Şampiyonluk ilan edildiğinden bu yana etrafta bizleri birbirimize kırdırmaya çalışan kişilere bu takım kalmayacak. Bunu herkes bilsin. Yanımızda görünen içimizdeki "İrlandalılar " gerek sahte Malatya sevdalısı görünen insanlar hakkında son kararı taraftarlarımız verecektir. Az kaldı. Bekleyin bu iş ne kadar maddi sorumluluk istese de, yürekli Malatyalılar takımın sahibi taraftarlar son kararı verecekler. Bizler de ona göre karar vereceğiz. Bizleri destekleyen bizleri samimiyetle takip eden maddi manevi bizlere destek veren başta benim hep destekçim olan tüm yürekli taraftarlarıma ve tüm Malatyalı hemşerilerimizi en kalbi duygularımla saygılarımı sunuyorum. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Malatya’mızı kenetleyen ortak paydamız olan Malatya sporumuzun emin ellerde olmasını umut ediyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız