SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İçimize Oturan Şeyler Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:08:06
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Feyyaz Uçar, ikinci yarıda Yeni Malatyaspor'u hedefine ulaştıracaklarını söyledi. 

Yeni Malatyaspor'dan teklif aldığı için mutlu olduğunu ifade eden Uçar, "Daha önce de Malatya'da çalışmıştım. Malatyaspor'da görev yapmıştım. Malatya şehrini seviyorum. O dönemde yapamadığımız ve içimize oturan şeyler var. Onları yapmak için geldim. Takımın hedefleri var. Benim de hedefe oynayan bir takımla çalışmam gerekiyor. Malatya’yı biliyorum. Şehirdeki futbol sevgisini biliyorum. 2. yarı için çalışmalarımızı Antalya’da aralıksız sürdürüyoruz. Bu takım ile 2. yarı hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz" dedi.

Sarı-kırmızılı takımın bazı bölgelerinden sıkıntıları olduğunu ifade eden Feyyaz Uçar, “Sezon öncesi güzel bir takım kurulmuş. Her takımda olduğu gibi, bizim takımda da bazı bölgelerde sıkıntılar var. Grubumuzda 19 takım olduğu için takvim olarak biraz sıkıntılıyız. Antalya’daki kampımızda 1 hazırlık maçı yapacağız. Kırmızı grubun lideri olan Bandırmaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Eksikliklerimizi net görelim. Takviyelerimizi doğru yapalım. Takımda yaş ortalaması yüksek. Takımın dinamizme ihtiyacı var. Takım içindeki oyuncular da açık yüreklilikle bunu söylüyorlar. Bazı maçların bazı bölümlerinde bayağı yorulduklarını söylüyorlar. O yüzden genç ve dinamik futbolcular almayı düşünüyoruz. O hazırlık maçıyla birlikte takım kafamda net anlamda oturacak" ifadelerini kullandı.

"TRANSFERLERİMİZ OLACAK"

Uçar, 3 ya da 4 transfer yapacaklarını kaydederek, "Takımda bazı bölgelerdeki sıkıntılar net olarak göze çarpıyor. Takımda defans bölgesinde sıkıntı var. Defansın göbeğinde bir türlü istikrar sağlanmamış. Defansın göbeğine bir takviyemiz olacak. Zaten Koray ikinci yarının ilk iki maçında kart cezalısı olacak. Defans oyuncuları kart görmeye müsait bir bölge. Aynı zamanda forvete bir takviye isteyeceğim. Bazı maçlarda gol yollarında sıkıntılar yaşanmış. Aydın sezon içinde tek olmasın. Ayriyeten takımda Serkan Çalık’ın alternatifi yok. O bölgeye de bir tane futbolcu düşünüyorum. Bandırmaspor maçındaki performansa göre belki bir tane de oyun kurucu oyuncu alırız" diye konuştu.

İkinci yarı takım olarak hücum ağırlıklı sahaya çıkacaklarını dile getiren Uçar, “Atak oynamak önemli. Ben takımlarda atak oynama taraftarıyım. Mümkün olduğu kadar kendi sahamıza gömülmeyeceğiz. Defanstaki güvenliğimizi yapıp, oyunu rakip alanda oynamak isteyeceğiz. Defansif olarak oynayacağımız söylenemez. Başarıya giden yolda çok tutulan sistem 4-3-2-1’dir. Teknik adamlar kaybetmeyi sevmiyorlar. Özellikle iç saha maçlarında 2 santrafor oynamak istiyoruz. Bazen dışarıdaki bazı maçlarımızda da bu sistemi benimseyeceğiz. Kendi istediğimiz oyun sistemini rakibe kabul ettireceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız