SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İçine Atar Susarsın!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:00:49
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Play-Off'tan elenmenin üzüntüsü yaşanıyor. 

Play-Off ikinci maçında Hatayspor'a deplasmanda 4-1 yenilerek elenen sarı-kırmızılı takımda, camia büyük bir üzüntü yaşanıyor. Spor Toto 2. Lig'de 4. sezonunu yaşayan ve PTT 1. Lig'e çıkma başarısını gösteremeyen Yeni Malatyaspor'da ağızları bıçak açmazken, kulüp sessiz bir bekleyişe geçti.

Sezon başında Yeni Malatyaspor'a transfer olan tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan ise üzüntüsünü sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajla dile getirdi.

Yeni Malatyaspor'u PTT 1. Lig'e taşıyamamanın üzüntüsünü yaşayan Tatan, mesajında, "Bütün bir geceyi uykusuz geçirmeye sebep olan şeyleri bir nefeste anlatamazsın. Önce içine atarsın sonra susarsın" dedi.

Fahri Tatan'ın eşi Seda Tatan da üzüntüsünü sosyal medya üzerinden dile getirdi. Tecrübeli futbolcunun eşi Seda Tatan, "Bu kadar istemişken bir üst tura çıkma şansını başka takımlara verdik. Yazık olmadı mı şimdi? Bütün bir sene dua ettik. Her maça yüreğimizi koyduk. Kim oynarsa oynasın Yeni Malatyaspor şampiyon olsun dedik. İstedik, hak ettik ama olmadı. Olmayınca olmuyor. Gerçekten içim acıyor. Çok ama çok üzgünüm. Çok yazık oldu. Allah'ın vardır bir bildiği. Kaderde yokmuş. Resmen içim yanıyor. Hala sanki bu bir rüyaymış ve yarın, bugün yeniden başlayacakmış gibi hissediyorum. Sanırım bu acımın büyüklüğünden kaynaklanıyor" mesajını yayınladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız