SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçişleri Bakanı Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, iki şehidin cenaze törenine katılmak üzere, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal ve Jandarma Genel Komutanlığı'nda görevli üst düzey komutanlarla birlikte Malatya'ya geldi.

Erzincan'dan uçakla Malatya Erhaç Havaalanı'na gelen Bakan Atalay, buradan Malatya Belediyesi Dede Korkut Parkı'na geçerek öğle yemeği yedi.

Malatya'daki iki şehidin cenaze törenlerine katılacak olan Bakan Atalay, yaptığı açıklamada, "Bütün şehitlerimizin ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Tüm şehitlerimize rahmet diliyorum, onlar bizim gönlümüzde. Dileğimiz, Allah bir daha böyle acılar göstermesin. Devletimizin teröre karşı mücadelesi kararlılık içerisinde sürecektir. Bu mücadele bizi daha fazla birleştirecek, daha fazla bütünleştirecek ve güçlendirecektir" dedi.

Bakan Atalay, Erzincan'ın Kemah ilçesinde teröristlerce şehit edilen askerlerden Piyade Kurmay Yarbay Miktat Şamdancı ve Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın bugün ikindi namazının ardından Malatya Şehir Mezarlığı Şehitliği'nde düzenlenecek olan cenaze törenlerine katılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız