SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İçki Masasında, Kadın Yüzünden'

A- A+ PAYLAŞ

KAYSERİ- Kayseri'de içki masasında kadın meselesi yüzünden öldürdüğü arkadaşını, arkadaşının arabasının bagajına koyarak, iki gün boyunca gezdiren şahıs, Malatya Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri'ye bağlı Hisarcık ilçesinde bir evde meydana gelen olayda, K.A. (48), S.G. (37) ve dostu olan H.U. ile içki masasında kadın meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu S.G., içki arkadaşı K.A.'yı silahla vurarak öldürdü. S.G. ve dostu H.U., öldürdüğü arkadaşını, arkadaşının 38 LZ 937 plakalı otomobilinin bagajına yerleştirdi. Daha sonra otomobil ile Niğde'ye gittiler. Bagajda arkadaşının cesedi ile daha sonra Ankara'ya geçen S.G. ve H.U.,
bagajdaki cesedi ne yapacaklarına karar veremedi.

Malatyalı olan cinayet zanlısı S.G., kardeşi E.G.'yi (34) arayarak, arkadaşını içki masasında öldürdüğünü ve iki gün boyunca arabanın bagajında gezdiklerini ve ne yapacağını bilmediğini söyleyerek yardım istedi. S.G.'nin ağabeyleri ise hemen teslim olmasını istedi. Ağabeylerinin sözünü dinleyen S.G., arkadaşının cesediyle birlikte Malatya'ya doğru yola çıktı. S.G., Malatya'ya yaklaştığı sırada Emniyet Müdürlüğünü arayarak, 38 LZ 937 plakalı otomobil ile Malatya'ya geldiğini ve arabanın bagajında ceset olduğunu belirterek, teslim olmak istediğini söyledi. Malatya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, cinayet zanlısı S.G.'yi il merkezi Afra kavşağında durdurarak, gözaltına aldı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından gözaltına alınan S.G. ve H.U., tatbikat yaptırılmak üzere, Kayseri'ye getirildi. Cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleriyle birlikte olay yerinde tatbikat yaptırılan S.G. ve H.U., Malatya emniyeti tarafından geri götürüldü. Sanıkların yarın Malatya adliyesine çıkarılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız