SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçli Köfte İkramı Dönüş Uçağındaymış!..

A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, yaklaşık 5 saat süren Malatya ziyareti sırasında, parti teşkilatı tarafından hazırlatılan "Malatya Yemekleri"nin, Başbakanın dönüşünde uçakta yenildiği belirtilirken, özellikle Sıtmapınarı kavşağındaki törenin "sönüklüğü" ile ilgili çeşitli iddialar kulislerde gündeme getiriliyor.

Malatya'daki açılışlar ve AKP İl kongresi için Çarşamba günü saat 11.00 gibi Erhaç Havaalanı'na gelen, buradan karayoluyla törenlerin yapılacağı Sıtmapınarı'na geçen Başbakan Erdoğan, daha sonra AKP İl Kongresi'ne gitmiş, saat 16.00 sıralarında ise Malatya'dan ayrılmıştı. Başbakanın program yoğunluğu nedeniyle Fuar açılış törenine katılımı ile ilgili bölüm iptal edilirken, öğle yemeği ile ilgili de bir organizasyon yapılmadığı, parti tarafından hazırlatılan, "İçli Köfte", "Yoğurtlu Köfte" gibi çeşitlerden oluşan yemeğin ise, Başbakan ve bakanlara, İstanbul'a dönüşte, uçakta ikram edildiği belirtildi.

Öte yandan, Sıtmapınarı Kavşağı'ndaki açılışlar sırasında beklenen yoğunluğun olmaması, 1000- 1500 kişi arasında bir topluluğun bulunmasının "sıkıntı" yarattığı öne sürülürken, bu durumun tören bölgesinin "iyi seçilmemesi"nden ve "aşırı sıcaktan" kaynaklandığı şeklinde, parti içerisinde yorumlar yapıldığı öğrenildi. Belediye ve AKP İl örgütü arasında "sıcak" olmayan ilişkilerin tören alanına yansıdığı iddia edilirken, bazı çevreler, ilgisizliğin tepkili vatandaşın törene gitmemesinden kaynaklandığı yorumunu da yaptılar. Kulislerde konuşulan bir başka iddia ise, "il yönetimi" ile ilişkileri sıcak olmayan bir milletvekilinin, bu durumu "parti teşkilatından kaynaklanan sorun" diye nitelendirdiği şeklinde..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız