SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçme Suyu Sorunu Çözüldü

0
Güncellendi - 2016-09-20 11:32:37
İçme Suyu Sorunu Çözüldü
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Pütürge İlçesi Örmeli Mahallesi’nin içme suyu alt yapı sorunu çözüldü.

MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir çalışmalar ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki her bölgemizde çalışmalarımıza hız verdik. Pütürge İlçemize bağlı Örmeli Mahallesi’nin içme suyu şebeke hattı çok yıpranmıştı. 11 bin 456 metre içmesuyu hattı döşeyerek hattın tamamını yeniledik. Ayrıca bu hat üzerinden 104 abone bağlantısı çalışmasını da gerçekleştirdik. Mahallelimizin şuan sorunsuz bir şekilde içme suyunu kullanmaktadır. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • susuz malatyalı (7 yıl önce)
    su deposunun yanında başharık mah çözemeyenler show peşinde
    0
    0
    Yanıtla