SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İçme Suyu Sorunu Çözülecek

0
Güncellendi - 2016-08-09 10:52:10
İçme Suyu Sorunu Çözülecek
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü çalışmalar kapsamında Yazıhan İlçesi Çavuş Mahallesi’nin içme suyu sorunu giderilecek.

MASKİ Genel Müdürü Özgür yaptığı değerlendirmede; “İçmesuyu konusunda aciliyet arz eden mahallerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Çavuş Mahallesi’nin içmesuyu talebi vardı. Gerekli incelemelerimizin ardından projelendirme çalışması yaptık. İhalenin hemen ardından çalışmalarımıza başladık. Yeni bir sondaj vurarak suyu bulduk. 12.000 metrelik hat döşedik. 30 tonluk bir adet su deposunun inşası devam ediyor. Çalışmalar bittiğinde suyu sisteme vererek abonelimizin kullanımına sunacağız. Çavuş Mahallesi halkından tek ricam en kısa süre içinde abone olsunlar. Abone olunması durumunda resmi anlamda kayıt altında olacakları için bundan sonra hizmetlerimiz daha hızlı olacaktır. Abone olmak isteyen vatandaşlarımız mahalle muhtarına veya Yazıhan Şube şefliğimize başvurmaları gerekmektedir” ifadeleri kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız