SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İcra Getirince..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü karşısındaki sokakta bulunan berberde, sigortacılık yaptığı bildirilen şahsın öldürülmesiyle ilgili olarak olaydan kısa süre sonra yakalanan 45 yaşındaki Bekir T. tutuklandı. Bu arada olayın, alacaklı olan ölen şahsın, katil zanlısının evinde haciz işlemi yaptırmasından kaynaklandığı öne sürüldü.

BERBERDE VURMUŞTU..
Emniyet Müdürlüğü karşısında, İnönü Mahallesi İstasyon Caddesi Yurt Sokaktaki bir berberde, Emniyet Müdürlüğü civarında sigortacılık yapan 37 yaşındaki Mehmet Atabey, borçlusu olduğu öğrenilen esnaf Bekir T. tarafından öldürülmüştü.

Pazartesi günü saat 15.00 sıralarında işlenen cinayetle ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü Vukuat Raporu’nda şu bilgiler yeraldı:

“07/07/2008 günü yukarıda belirtilen adrese intikal eden ekiplerimizce Maktul M.A’nın silahla yaralanmış olduğu ve olayın şüphelisi B.T.’nin olay yerinden firar ettiği tespit edilmiş, maktul M.A. kaldırıldığı Beydağı Devlet Hastanesinde ilk müdahalesinin ardından İÜTÖ Tıp Merkezine sevk edilmiş ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak EKS olmuş, alınan ilk Dr.Raporunda şuur kapalı, göğüs bölgesinde 5-6 adet giriş deliği, sol uylukta 1 adet giriş deliği olduğu anlaşılmış, görevlilerimizce yapılan çalışmada şüpheli B.T., İnönü mahallesi 1.Sokak üzerinde olayda kullandığı tahmin edilen 1Adet Yavuz 16 tabanca ile bu silaha ait bir adet şarjör ile 7 adet 9.mm. çapında mermi ile yakalanarak gözaltına alınmış, Olay Yeri İnceleme ekibince olay yerinde yapılan araştırmada 8 adet 9. mm. çapında kovan, 2 adet deforme olmuş mermi çekirdeği ve bir adet gömlek parçası, 1 adet olay yeri zemin üzerinden kana benzer leke ile 1 adet şüphelinin pantolon sol diz üzerinden kana benzer leke elde edilmiş, olayla ilgili tahkikat devam etmektedir..”

İCRA GÖTÜRÜNCE..
Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan Bekir T.’nin, sigortacı Mehmet Atabey’den 18 milyar lira borç aldığı, ölen Mehmet Atabey’in faizle birlikte 26 milyara ulaşan alacağını tahsil etmek üzere icra işlemi başlattığı, bunun üzerine Bekir T.’nin şahısla görüşerek evine icra memurlarını götürmemesi konusunda söz aldığı, ancak buna rağmen evinde haciz işlemi yapılınca buna kızdığı ve cinayeti işlediği öne sürüldü.

Polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Salı günü öğleden sonra adliyeye verilen Bekir T. tutuklandı.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız