SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İçten Malatyalı Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:46:55
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği’nin organizasyonu ile Malatya Tanıtım Günleri’ne katılan Malatya heyeti ve Malatyalılar bir araya geldi. Etkinliğe Malatya'nın eski valileri de katıldı.

Ankara’da sona eren Malatya Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Ankara Malatyalılar Derneği tarafından bir etkinlik düzenlendi. Etkinliğe; Malatya Valisi Vasip Şahin, Malatya eski Valileri Mustafa Yıldırım ve Saffet Arıkan Bedük, eski Müsteşarlardan Galip Demirel, kaymakamlar, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve yöneticileri ile birlikte kalabalık biri topluluk katındı.

Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, “Ankara’da Malatyalıları tanıtmak, bir nebzede olsa Malatyalıların tüm Türkiye’ye ve hatta tüm dünyaya tanıtma adına hizmet etmekten son derece mutluyuz” dedi.

Eski Müsteşarlardan Galip Demirel, “Malatyalı olmaktan hiç bir zaman şikayet etmedik hep gurur duyduk. Bundan sonrada yeni nesiller sayesinde, yeni yöneticiler sayesinde hep gurur duymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Malatya Valisi Vasip Şahin de şunları söyledi:

“Malatya kendini tanıtmaya ihtiyacı olmayan ve kalmayan bir il. Bize düşen sadece Malatya’yı tekrar gündeme getirmek, bu tanınmışlığını bir kere daha teyit etmektir. Biz burada Malatya’yı Ankaralılara tanıtırken, aslında ülkemizin her bakımda kalkınmasına her bakımdan Malatya olarak omuz vermeye çalıştığımızı, katkı sunmaya çalıştığımızı ifade etmeye çalışıyoruz.”

Malatya eski valilerinden Saffet Arıkan Bedük ise, “Malatya güzel bir şehir. Malatya gerçekten insanı duyguları bakımından yüksek değerlere sahip bir il. Malatyalıların özelliği kadirşinastliğidir, vefasıdır, ama milli ve manevi değerlerine bağlıdır” diye konuştu.

Malatya eski valilerinden Mustafa Yıldırım, “Sayın Müsteşarımın (Galip Demirel) bir sözü var, diyor ki ‘3 yıldan fazla kalanı biz Malatyalı sayarız.’ Biz 3 yıldan fazla kaldık ama sadece 3 yıldan fazla kalmayla ilgili değil, biz Malatya’ya gider gitmez ısındık. Sevdik Malatya’yı, insanını sevdik, toprağını sevdik. Tabiatını, havasını, her şeyini sevdik. İçten Malatyalı olduk. İnanın ki bir Malatyalıyı görünce değil, Türkiye’de dünyada sonsuz mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız