SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İdam İçin İmza Kampanyası

A- A+ PAYLAŞ

Büyük Birlik Partisi (BBP) tarafından çocuk istismarcılarına yönelik idam cezasının geri getirilmesi için Malatya'da imza kampanyası düzenlendi.

BBP tarafından düzenlenen ve Alperen Ocakları'nca organize edilen imza kampanyası Yeni Camii önünde yapıldı. Cuma namazından çıkan vatandaşlar, standa uğrayarak, kampanyayla destek verdiler.

BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş'ın da kampanyası ile ilgili olarak bilgi veren Erkan Us, bebek katillerine cezaevlerinde en iyi şartlarda bakıldığını belirterek, çocuk istismarcılarına ve terör suçlularına karşı idam cezasının getirilmesini istediklerini söyledi.

Çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı imza kampanyasının, bundan sonra parti il binasında devam edeceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız