SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İdam İstiyorum İdam!.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:15:36
A- A+ PAYLAŞ
Malatya'da bıçaklanıp, elleri arkasından bağlanan ve yakılan 12 yaşındaki Kenan Afşar'ı öldürmekten yargılanan katil sanığına mahkeme ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. 
 
Malatya merkez Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi üzerinde 17 Eylül 2010 tarihinde meydana gelen olayda, harabe bir evde yangın ihbarı alarak olay yerine giden itfaiye ekipleri yakılmış bir cesetle karşılaşmıştı. Cesedin ait olduğu 12 yaşındaki Kenan Afşar'ın bıçaklandığı, ellerinin arkadan bağlandığı ve daha sonra ateşe verilerek yakıldığı tespit edilmişti. 
 
Olayın ardından yakalanan 3 çocuk babası katil zanlısı 45 yaşındaki Aydın G.'nin ,"Cinsel amaçlı olarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, bir suçu gizlemek için kasten adam öldürme" iddiasıyla yargılandığı Malatya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki dava sonuçlandı. 
 
Duruşmada, "Herkes beni tanır, böyle bir suç işlemedim" diyen katil zanlısı Aydın G.'ye mahkeme heyeti, hiçbir indirime gitmeden, cezaları en yüksekten verdi. Mahkeme heyeti, katil zanlısına kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçundan toplam 8 yıl hapis cezası verirken, adam öldürme suçundan ise ağırlaştırılmış hapis cezası verdi. 
 
Duruşmada bulunan Kenan'ın annesi Zeynep Afşar, katil zanlısı salondan çıkartılırken, "Ölümlerden ölüm beğen" diye bağırdı. Sinir krizi geçiren anne Zeynep Afşar, Adliye çıkışında, "assınlar onları, idam istiyorum, idam" diye bağırdı.Daha sonra sakinleştirilen kadın evine götürüldü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız