SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İdari Yapılanma İle Başlayacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanlığına seçilmesi kesinleşen AKP adayı Ahmet Çakır (fotoğrafta ortadaki), bir mesaj yayınladı. Çakır, "Verilen destek bizi şımartmayacak" dedi.

Çakır'ın, Pazar akşamı 23.15 sıralarında basın kuruluşlarına iletilen yazılı açıklaması şöyle:

"Değerli hemşerilerim!

Her şeyden önce dava adamı zigzag çizmeyen, doğru bildiği yoldan her ne pahasına olursa olsun ödün vermeyen, Büyük Birlik Partisi genel başkanı Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’na Allahtan rahmet diliyorum. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere tüm Türkiye’ye, Malatya il teşkilatına Büyük Birlik Partisi camiasına, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

Saygıdeğer Malatyalılar!

Bizlere oy veren vermeyen tüm Malatyalılara teşekkürlerimi sunuyorum. Barış içerisinde bir yarış geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başta sayın valimiz olmak üzere, güvenlik güçlerimize, emniyet müdürümüz ve emniyet teşkilatımıza bugün gün boyu sandıklarda görevli arkadaşlarımıza seçim kurulundaki tüm görevlilerimize, emeği geçen herkese saygı ve şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Hizmet için güç birliği yapan Milletvekillerime, il başkanım, merkez ilçe başkanım, kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım ve yönetim kurulu üyelerime, emektar mahalle temsilcilerime, basınımızın değerli yöneticileri ve çalışanlarına emeği geçen herkesi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, tebrik ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Değerli Malatyalılar!

Verilen destek bizi şımartmayacak. Tersine sorumluluğumuzu arttıracaktır. Bugünden itibaren Parti kimliğimi bir kenara bırakarak, sadece bana ve partime destek verenlerin değil, tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağım. Adaletli bir yönetim anlayışıyla ilimizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Daha önceden olduğu gibi çalışmalarımızda dik duracak, dikleşmeyeceğiz. Ben değil, biz anlayışıyla hareket ederek, kişisel menfaatler için değil, toplumsal menfaatler için çalışacağız.

Çağımız bilgi ve teknoloji çağı, en önemli kaynak ise zamandır. Bilgi ve teknolojiyi zamanında ve yerinde kullanan, ehliyetli ve liyakatli kişilere görev ve sorumluluk vererek, Allah nasip ederse beş yılda hedeflediğimiz beş yıldızlı Malatya’yı bölgesinde lider bir il, metropol bir şehir yapacağız.

Geçmişten günümüze yapmış olduğum tüm çalışmalarımda, geleneğimizde önemli bir yeri olan istişareye önem verdim. Bundan sonraki çalışmalarımda da bu özelliğimi genişleterek, özellikle sivil toplum kuruluşları ve muhtarlarımız başta olmak üzere ilimizin siyasi partileri ve kanaat önderleri ile istişarelerimiz devam edecektir.

Sevgili hemşerilerim!

Sizler 2002 yılından buyana popülist politikalara prim vermeyen, hakkın ve halkın yanında yer alan Ak Partiye verdiğiniz destek ile duyduğunuz güveninizi bir kere daha ortaya koydunuz. Sizlerin verdiği destek her geçen gün sorumluluğumuzu artırarak devam ettirdi. Her zaman bu sorumluluk, görev verilen yılların değil, gelecek nesillerin hesabını yapmamızı, yaptığımız çalışmalarımızı ona göre şekillendirmemizi sağladı, sağlamaya devam edecek.

Uyumlu çalışmayı bilen ve ekip olma becerisini gösterebilen takım arkadaşlarımız ile gerek aile ve iş hayatımda, gerek sivil toplum kuruluşu çalışmalarımda, gerek il başkanlığım döneminde gerçekleştirmeye çalıştığım birlik, beraberlik ruhunu burada da en üst seviyede gerçekleştirmek istiyorum.

Seçim çalışmalarımızda ve daha önceki bulunduğum görevlerde ilimizi çok yakinen tanıma fırsatım oldu. Tespit ettiğim sorun ve sıkıntıların çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Zaten bu sorunları sormak için değil, çözüm üretmek için buradayız. Çözümün ilk adımı seçim çalışmalarımızda da bahsettiğimiz gibi idari yapılanma ile başlayacak, ulaşım, fiziki yapılanma ve sosyal belediyecilik anlayışıyla toplamaya çalıştığımız başlıklarda devam edecektir.

Bir kez daha sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunarken, durmak yok, yola devam diyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız