SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddialara Yanıt

A- A+ PAYLAŞ
Bir sendikanın Malatya şubesinin yöneticilerinin, okul müdürü ve müdür yardımcılığı sınavlarında, Eğitim Bir Sen'in hazırladığı 10 sorunun çıktığı iddialarına karşın, Eğitim Bir Sen Malatya Şube Başkanı Kerem Yıldırım açıklama yaptı. 
 
Yıldırım, "Sınavdan önce üyelerimize sınava hazırlık için genel merkezle irtibatlı olarak bin kitap dağıttık. 400 kişinin katıldığı 55 saatlik kurs düzenledik. Sınavda üyelerimiz güzel sonuç elde etti. İnsanlar kendilerine faydalı bir şey yapamazlarsa, başkalarının yaptığı faydadan çıkar ummaya çalışırlar. Yani kendi mazeretlerini, kendi başarısızlıklarını, başkalarının başarısını eleştirerek örtmeye çalışırlar.Bakarsanız, iddiayı ortaya atan sendika dışında aynı kulvarda koşan başka bir sendika da diyor ki, 20'nin üzerinde soruyu yakaladık diyor. Niye onların ismini anmıyorlar da bizim bu kadar emeğimizden sonra 5-10 soru benzer diyorlar. Bu gayet normaldir. Dolayısıyla bu sendikacılık etiği açısından yapılan yanlış davranıştır. Hani meşhur bir söz vardır, basitler iftira eder, asiller işini yapar, idare eder. Biz asillik yapıyoruz. Başka şey söylemeye gerek yoktur" şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız