SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İddialı Bir Kadro Kuracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:54:06
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın tek bayan takımı olan Malatya Bayanlar Futbol Kulübü, gelecek sezon çalışmalarına Eylül ayında başlayacak. Kulüp Başkanı Doğan Çelebi, ‘Takıma Eylül ayına kadar izin verdiğini’ söyledi.

Türkiye Kadınlar 3.Liginde mücadele eden Malatya Bayanlar Spor Kulübü, yeni sezon hazırlıklarına Eylül ayında başlayacağı öğrenildi. Malatya’da adından sıkça söz ettiren ve ilimizin tek bayan takımı olan Malatya Bayanlar Spor Kulübü Başkanı Doğan Çelebi, gelecek sezona iddialı bir kadro kurmayı hedeflediklerini söyledi. 

“İYİ BİR SEZONU GERİDE BIRAKTIK”

Geride kalan sezonda iyi bir performans ortaya koymalarına karşın şansız maçlarda oynadıklarını ifade eden Çelebi, “Bu sezon güzel bir sezon geçirdik. 2.Ligin kapısında döndük. Kısık bütçemize rağmen, önemli işler başardığımızı düşünüyorum. Bu senede Türkiye Futbol Federasyonunun planlamasını açıklamasının ardından bizde gelecek sezon planlamamızı yapıp, çalışmalarımıza başlayacağız. Buda Eylül ayını bulur. Eylül ayına kadar kızlarımız tatil yapacak. Eylül ayının ilk haftasından toplanıp, gelecek sezon çalışmalarının startını vermiş olacağız. Sezonun bitmesiyle birlikte de Genç kızlar ve Yıldız kızlar Türkiye Şampiyonasına katıldık. Orada da elendik ama gerçekten diğer takımlar bizi ayakta alkışladılar. Ben kızlarımıza sonuna kadar güveniyorum. Bu sezon inşallah 2.Lige çıkacağız” dedi.

“TRANSFER GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR”

Henüz grupların belli olmamasından dolayı transfer çalışmalarını ağırdan aldıklarını dile getiren Çelebi, “Gelecek sezonda mücadele edeceğimiz gruplar açıklanmadı. Gruplar belli olmasının ardından transfer çalışmalarımızı başlatacağız. Şuanda da görüştüğümü 2-3 oyuncu var. Onlarla görüşme içindeyiz. Transfer çalışmalarına başladığımız an onlara imzayı attırmayı düşünüyoruz. Gelecek sezon iddialı bir kadro kurup başarıya koşmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“ALT YAPIYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Alt yapıdan 2 ya da 3 futbolcuyu gelecek yıllara hazırlamak istediklerini kaydeden Çelebi, “Bizim alt yapıya ne kadar önem verdiğimizi herkes biliyor. Bu doğrultuda 2002-2003 doğumlu 2-3 kızımızı Türkiye Futbol Köyüne göndereceğiz. İlerleyen yıllara hazırlamak adına bu kararı aldık. Kızlarımız orada kendilerini geliştirsin ve Malatya futboluna katkıları en iyi şekilde olsun. Biz, her zaman alt yapıya önem verdik ve vereceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız