SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddialı Hazırlanıyorlar

A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı Muay Thai sporcuları Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını iddialı şekilde sürdürüyor.

Gaziantep'te 2-4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen ve Güneydoğu ile Doğu Anadolu illerinin katıldığı bölge şampiyonasında kilolarında birinci olan Malatyalı sporcular Refik Konak, Arif Erdoğan ve Furkan Çığlık, 13-17 Nisan tarihlerinde Muğla'nın ilçesi Bodrum'da yapılacak Türkiye Şampiyonası hazırlıklarını devam ettiriyor. Karakuş spor kulübünde, hazırlıklarını sürdüren sporcular, Türkiye Şampiyonası'ndan en iyi dereceyle dönmeyi hedefliyor.

Hazırlıklar hakkında bilgiler veren Takım Antrenörü Hasan Basri Karakuş, "Gaziantep'te Muay Thai Bölge Şampiyonası yapılmıştı. Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgesinden birçok antrenör ve sporcu şampiyonaya katıldı. Malatya'dan bizde 10 sporcu ile katıldık. 54 kilogramda Refik Konak, 63,5 kilogramda Arif Erdoğan ve 91+ kilogramda Furkan Çığlık kendi kategorilerinde birinci oldular. Bu sporcularımız 13-17 Nisan tarihleri arasında Muğla'nın Bodrum ilçesinde yapılacak olan Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda
Malatya'yı temsil etme hakkı kazandılar. İnşallah orada da sporcular ilimizi en iyi şekilde temsil edecekler" dedi.
Karakuş, başarılı sonuçlara rağmen destek görmediklerini ifade ederek, "Malatya'da amatör sporlara basınımızda dahil ilgi az. Geçen yıl ve bu yılki müsabakaların tamamına Malatya Belediyesi'nin katkılarıyla gittik. Kötü alışkanlıklara bulaşan çocuğu düz yola çıkarmak o kadar zor ki, ama biz çocuklarımız kötü alışkanlıklara bulaşmadan salonlarımızda eğitelim ve spor yaptıralım. Ancak ilgi ve destek oldukça az. Bizim gücümüz belli bir yere kadar. Bizlere destek verilsin, biz de gerekeni yapalım" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız