SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddialı Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:27:22
İddialı Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Basketbol Genç Erkekler Ligi'ni birinci tamamlayan Turgut Özal Koleji, bölgesel maçlara hazırlanıyor.
 
Elazığ'da 4-8 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek bölgesel müsabakalara katılacak olan Turgut Özal Koleji, Atatürk Spor Salonu'nda çalışmalarına devam ediyor. 
 
Çalışmalar hakkında bilgiler veren Turgut Özal Koleji Basketbol Antrenörü Ufuk Doğan, "Geçen sezondan buyana gelen bir ivmemiz vardı. Geçen sezonda gençler ve yıldızlarda Malatya birincisi olduk. Geçen sezon gruplarda Anadolu Şampiyonasına katılmaya hak kazandık. Yıldız takımda ekibimiz ilk 16'ya kaldı. Finalde ise, basketbola iyi bir yatırım yapan Bağlar Belediyesi'ne yenildik. Bu uzun süreçte iyi bir yol kat ettiğimize inanıyoruz. Yaz döneminde iyi bir kamp dönemi geçirdik. Onun meyvelerini tekrar almaya başladık. Gençlerde yine şampiyon olduk. Okullar arasında da Rahime Batu Koleji olarak şampiyon olduk. Ligde son hedefimiz yıldızlarda şampiyon olmak. Müsabakalarda iyi gidiyoruz. Sonuçları bekleyeceğiz. 15 gün içinde belli olacak. İnşallah Malatya'yı gruplarda yine en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu yılki takımda emeği geçen bir sürü arkadaşımız var. Özellikle yıldızlar basketbol antrenörlerine teşekkür ediyorum. Çünkü bu takımın oluşmasına en fazla emeği geçenler o insanlar. 6 tane çok değerli beden eğitimi arkadaşımız emek veriyor. Alt yapıdan gelen çocuklarımızın üzerine koyarak, takımı bu hale getirdik. Beşer Eğitim Kurumları bölge müdürümüz ve lise müdürümüz basketbola bu yıl çok değer veriyorlar. Çok emek sarf ediyorlar. Daha iyi işler başaracağımıza inanıyoruz. İnşallah Malatya için her şeyin hayırlısı olur. Gençlerde oynatmamız gereken yaş grubu 1994 doğumlulardan oluşuyor. Biz 1995-1996 jenerasyonuyla müsabakalara katılıyoruz. Geçen yılda müsabakalara aynı şekilde katıldık. Artık 1-2 yaş küçük çocukları bir üst kategoride oynatıp, daha yukarılara çıkmanın daha önemli olduğunu düşünüyoruz. Tabi bu gençlerin arasından da üst liglere oyuncu verme hedefimiz var. Bunu da becerdik. Türk Telekom'da oynayan Uğur, Beşiktaş'ta Berkay Ulusoy diye bir arkadaşımız var. Allah nasip ederse, genç yaşı bitince profesyonel sözleşme imzalayacak. Banvit'e 1998 doğumlu bir sporcu verdik. Bu sporcularımızın profesyonel oluşunu da bekleyeceğiz. Burada sadece Malatya bazında bir başarı değil de, aradan çıkan daha iyi oyuncularımızı da Türk sporuna kazandırmak niyetindeyiz. Bu noktada kolej idarecilerimiz ellerinden gelen desteği veriyor. Antrenman yapma noktasında, servis noktasında hiçbir sıkıntı yok. Bizden başarı isteniyor, bizde onu yapmaya çalışıyoruz. Allah kısmet ederse hedeflerimizin çoğuna ulaştık. Bundan sonrası bölge hedefleri. İnşallah onlarda olur." ifadelerini kullandı.
 
Turgut Özal Koleji Genç Erkekler Basketbol Takım Kaptanı Oktay Kurt ise, "Lig müsabakalarında çok emek sarf ettik. Antrenmanlarda çok iyi hazırlandık. Emeklerimizin de karşılığını aldık. İyi geçti. Zaten biz burayı düşünmüyorduk. Bizim tek düşüncemiz bölgesel müsabakalarda iyi işler yapmak." dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız