SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İddialı Hazırlanıyorlar

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:44:04
İddialı Hazırlanıyorlar
A- A+ PAYLAŞ

Malatyalı bayan boks sporcuları, Türkiye Yıldız, Genç ve Büyük Bayanlar Boks Şampiyonası'na iddialı hazırlanıyor. 

11 ila 16 Mart tarihleri arasında Isparta’da yapılacak olan Türkiye Boks Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecek olan bayan boksörler, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi’nde çalışmalarını sürdürdü. Bayan boksörlerin antrenmanlarını ziyaret eden Boks Malatya İl Temsilcisi Hasan İşlek, sporculara moral verdi.

Çalışmaları yerinde gören İşlek, gazetecilere yaptığı açıklamada, Malatya’da yıldızı parlayan ve parmakla gösterilen bir camia olmak istediklerini söyledi. İşlek, kısa süre önce göreve geldiklerini anımsatarak, “Boks bireysel bir spor olması hasebiyle Malatya’da bir bireysellik hakim olmuş. Bu da boks camiası içerisinde dağınıklık meydana getirmiş. Biz görevi devraldığımız günden bu yana sporcular, antrenör ve boks sporuna katkısı olanlarla bir araya gelerek, takım ruhu oluşturma hedefindeyiz. İnşallah bu hedeflerimizi adım adım gerçekleştireceğiz. Bu anlamda hedeflerimizi ortaya koyduk” dedi.

Elde edilen başarıların kendilerini çalışmalarda daha da gayretlendirdiğini ifade eden İşlek, “Bu arada iki turnuvaya katıldık. İzmir’de gençler, Manisa’da da yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası'na katıldık. Şampiyonalarda toplam 3 arkadaşımız milli takımlara seçildi. Şu anda da Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'na hazırlanıyoruz. Orada da güzel bir sonuç almak istiyoruz” diye konuştu.

Boks Antrenörü Aziz Bayduz ise, çalışmaların çok verimli geçtiğini belirterek, “Türkiye Boks Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası, 11-16 Mart tarihlerinde Isparta’da yapılacak. Bu şampiyonaya, Turgut Özal Boks Kulübü olarak 5 bayan sporcuyla katılacağız. Şampiyonadan iyi derecelerle dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız