SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İddialı Hazırlanıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:49
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından 44 Malatyaspor, 2012-2013 sezonuna iddialı hazırlanıyor. 
 
Yeni sezon öncesi gerek iç transferde gerekse de dış transferde istediği futbolcularla anlaşan 44 Malatyaspor, yeni sezon öncesi oldukça iddialı. Grubu birinci bitirip, direk 3. Lige çıkmayı hedefleyen sarı kırmızılı takımda yönetim, teknik heyet ve futbolcular, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak için çalışıyor.
 
44 Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Tekin, futbolcuların kısa sürede uyum sağladıklarını belirterek, Malatya’da gerçekleştirilen ilk etap kamp çalışmalarının çok verimli geçtiğini ifade etti. Tecrübeli teknik adam, ikinci etap kamp çalışmaları için 23 Ağustos’ta Nevşehir’e gideceklerini kaydederek, “Hazırlık döneminin ilk periyodunda Malatya’da çalışmalarımıza başladık. 17 Ağustos’ta Malatya’daki çalışmalarımız sona erecek. Bayram izninin ardından 23 Ağustos’ta Nevşehir kampına gideceğiz. Malatya’da yapmış olduğumuz antrenmanlarda istediğimiz verileri alabildik. Havaların sıcak olması, tesisimizin biraz müsait olmamasına rağmen çalışmalarımız gayet iyi geçiyor. 
 
Arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeleri ve kısa süre içerisinde kaynaşmaları antrenmanlardan da ziyade bize büyük bir memnuniyet verdi” dedi.
 
Tesisin kendileri için büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Tekin, “Biz tesis olayını gündeme getirdiğimiz zaman önemini bizler ve antrenman sonrası istirahat edebilecek futbolculardan daha iyi kimse bilemezdi. Biz kimsenin herhangi bir şekilde tesisiyle veya kendi mallarına talip olma gibi bir durumumuz yok. Biz sadece profesyonel bir takım çerçevesinde bir tesis bulmaya çalışıyoruz. Bunun içinde Malatya’da gerekli olan yerlere müracaatlarda bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.
 
Tecrübeli teknik adam, 44 Malatyaspor’un ligde iddialı olduğuna vurgu yaparak, şunları anlattı: 
 
“Statü değişikliği kapsamında birinci olan takımın direk 3. Lige çıkması gibi bir düşünce var. Biz her iki durumu da göz önüne alarak transfer çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bir teknik adam olarak şuanda yönetim kurulumuzun çalışmalarımızla ilgili gerekli olan bütün her şey yerine getirildi. Buda bizim için ayrı bir memnuniyet oldu. Tabi iddialı iseniz başlangıç önemliydi. 44 Malatyaspor başkanıyla, yönetimiyle, teknik heyeti ve futbolcusuyla lige hazır bir vaziyette olacaktır. Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Bu özlediğimiz ve beklediğimiz bir ortamdı. Bu ortamda oluştu. Onun içinde başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.”
 
44 Malatyaspor Kulüp Başkanı Barış Bingöl ise, 3. Lig hedefi kapsamında iyi yapılandıklarını ifade ederek, “44 Malatyaspor, Malatyalı esnafların kurduğu bir takım. Herhangi bir kamu kurumuna ya da belediyeye bağlı değiliz. Çok değerli ve kaliteli yönetici arkadaşlarımızın çalışmaları ve gayretleri var. Bu sene oldukça iddialıyız. Geçen sezondan büyük dersler çıkardık. BAL Ligi’nde ilk yılımız olması sebebiyle yanlışlarımız oldu. Bu sene İsmail Tekin hocamız bizimle beraber oldu. İlk etap çalışmalarını da Malatya’da sürdürüyoruz. Cuma günü Malatya’daki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Daha sonra takıma bayram izni vereceğiz ve ardından da ikinci etap kamp çalışmalarımız için Nevşehir’e gideceğiz. İyi bir ekip kurduk. İnşallah sezonda sonunda istediğimiz hedefe ulaşacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız