SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İddiamız Var'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Malatyaspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Çaykur Rizespor ile oynanacak olan Türkiye Kupası 2. kademe maçında kadroya alınmayan tecrübeli futbolcular Celil, Fatih, Alper, Mustafa Sert, Mahmut Acar, Ergun ve kaleci Taylan ile genç futbolculardan kaleci Mehmet Başkak, Osman ve Müslüm kondisyoner Faruk Akçınar yönetiminde bir çalışma yaptı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan takım kaptanı Fatih Sezer, "Kahramanmaraşspor maçında şansızdık ama iyi mücadele ettik. Haftalar geçtikçe daha iyi oynuyoruz. Tarsus İdmanyurdu maçından da puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. Ondan sonrada İskenderun Demirçelikspor maçı var. İki maçtan en iyi 4 puan ile ayrılmak istiyoruz" dedi.

Takımın kalecisi Taylan Aydoğan ise, "Kahramanmaraşspor maçında sezonun en iyi futbolunu oynadığımıza inanıyorum. Gelecek adına umut verdiğimize inanıyorum. Tarsus İdmanyurdu maçında daha iyi yoğunlaşmak zorundayız. Deplasmanlara sanki takım boş gidip, gelecekmiş gibi bakılıyor ama biz Malatyasporuz ve iddiamız var. En kötü yenilmeyerek, geri döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız