SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İdealleri Olan Bir Arkadaş"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:52
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da Yönetim Kurulu, basın mensupları, spor yorumcuları ve yazarlarla istişare toplantısı yaptı. 

Nurettin Soykan Tesisleri’nde gerçekleştirilen istişare toplantısına Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Ertan Mumcu, Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları, spor yorumcuları ve köşe yazarları katıldı. 

İstişare toplantısında bir değerlendirmede bulunan kulüp başkanı Ertan Mumcu, hiç kimsenin Malatya’nın ideallerinden büyük olmadığının altını çizerek, herkesi birlik ve beraberlik içerisinde Yeni Malatyaspor’a destek vermeye davet etti. 

Malatya kamuoyunu tatmin eden bir futbolcu kadrosu oluşturduklarını kaydeden Mumcu, “Sezon başında Malatya’ya küçük hedefler yakışmaz anlayışıyla heyecan ve sezon içerisinde herkese zevk verecek bir sezon geçirmek için buna uygun bir kadro kurduk. Tabi Gürses Kılıç hocamızda şehri ve bizleri tanıdı. Karakter itibariyle düzgün bir arkadaşımız. Dolayısıyla da istikrar olması açısından kendisiyle devam ettik. Bu anlamda bize ve kamuoyuna da güven verdi. Ancak sezona iyi bir giriş yapamadık. İstediğimiz havayı yakalayamadık” dedi. 

Mumcu, hiç ummadıkları beraberlikler aldıklarını belirterek, Eyüpspor, Alanyaspor ve Gaziosmanpaşa maçlarının kendileri için hayal kırıklığı olduğunu, lige Kızılcahamamspor maçında alınan galibiyetle döndüklerini ifade etti. 

Ligde sekiz haftalık süreçte özellikle Alanyaspor maçında alınan beraberliğin kendilerini çok üzdüğüne değinene Mumcu, “6 maçta 18 puan almamız gerekiyordu ama 6 puan aldık. 12 puan kaybımız var. Bu maçlardan 3’ünü kazanıp, 3’nde yenilsek bizim için daha iyiydi. Bu anlamda Alanyaspor maçından sonra yönetim kurulu olarak bir toplantı yaparak, bizde özeleştirilerimizi yaptık” diye konuştu. 

Mumcu, Gaziosmanpaşaspor maçında alınan sonucun kendilerini çok üzdüğünü kaydederek, şunları söyledi: “Gaziosmanpaşaspor maçını bende izledim. Taraftarlarımızda kendilerine ayrılan tribünü tıka basa doldurmuştu. 10 kişi kalan rakibimizin oyununu kabul ettik. Onlar nasıl oynuyorsa bizde öyle oynadık. Maç 0-0 berabere bitince kahroldum. Ortada hiçbir şey yok. Şahsen utandım. Sadece zayıf bir pozisyonda direkten dönen bir top var. Bizden 1 puan alan Gaziosmanpaşa alt sıralarda yer alıyor.”

Ligde daha farklı bir konumda olmayı amaçladıklarını ifade eden Mumcu, “Kendimizi başarılı kabul etmiyoruz. Ancak harcadığımız emeğin karşılığı bu değil. Çok daha farklı bir yerde olmalıydık” dedi. 

Mumcu, takımın içerisindeki yapıdan oldukça memnun olduklarına dikkat çekerek, “Futbolcularımız kendi içinde ağabeylik müessesini kurmuş. Birbirlerinin eksik ve artı yönlerini her zaman konuşuyorlar. Kendi içlerinde eleştirilerini yapıyorlar” ifadelerini kullandı. 

Basına ve yönetime büyük görevler düştüğünü kaydeden Mumcu, şunları söyledi: “Mehmet Altıparmak hocamız geçmişe baktığımızda tipik bir Anadolu çocuğu. İdealleri olan genç bir arkadaşımız. Ayrıca ligi de iyi biliyor. Ama şunu belirtmeliyim ki, basına ve bizlere büyük görevler düşüyor. Birbirimizi demoralize etmeden, birlik ve beraberlik içinde takıma destek vermeliyiz. Kimse Malatya’nın ideallerinden büyük değildir. Hepimizin ortak amacı belli ve bu amaç doğrultusunda hareket etmeliyiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız