SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İdealleri Olan Biriyim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:22:02
A- A+ PAYLAŞ

Mimar Vahap Erdem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için resmi başvurusunu yaptı. Başvuru sırasında konuşma yapan Erdem, ”Büyük Usta’nın Yeşilyurt’taki çırağı olmaya talibim” dedi. 

AKP binasında gerçekleşen başvuru törenine AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, AKP Başkan Yardımcıları Eyüp Sağlam, Murat Turgut ve Selim Çağlar’ın yanı sıra, 2 Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları, STK temsilcileri ile çok sayıda mimar ve mühendis katıldı. 

Yerel seçimler öncesi partilerine gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkür ettiklerini belirten Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, tüm adaylara başarılar dilediklerini ifade etti. 

“YEŞİLYURT YEŞİL KALACAK”

Başvuru sırasında gösterilen teveccühe teşekkür ederek söze başlayan Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Vahap Erdem, Yeşilyurt ilçesinin 40 il’den daha büyük olduğunu ifade ederek,” Büyük bir ilçenin büyük bir makamına talip olduğumu belirtmek istiyorum.Talip olduğumuz makam ne kadar büyükse, tabi tutulacağımız imtihan da o kadar büyük olacaktır. Rabbim bu yoldaki imtihanımızı kolay etsin ”dedi. 

Her anlamda ve her alanda tebessüm eden bir Yeşilyurt oluşturmaya talipli olduklarını belirten Erdem sözlerini şöyle sürdürdü, ”Çocuklarımıza Yeşil bir Gelecek sunmak için Yeşilyurt Yeşil Kalacak sloganı ile bu yola çıkmış bulunmaktayız. Her anlamda ve her alanda tebessüm eden bir Yeşilyurt oluşturmaya talibiz. Hizmet anlayışımızın odağında İnsan ve Çevre olacaktır. “

 “İDEALLERİ OLAN BİR KARDEŞİNİZİM”

Malatya Organize Sanayi Bölgesinde 16 yıllık bilgi ve birikimi ile 22 yıllık mimarlık tecrübesini birleştirerek Yeşilyurt’a hizmet etmeye aday olduğunu belirten Erdem ”İhtirasları olan değil, idealleri olan bir kardeşinizim. Şunu iyi biliniz ki; şehirleri ve ülkeleri ihtirasları olan kişiler değil, İdealleri olan kişiler şekillendirir. Dini, dili, siyasi görüşü, örfü, adeti, yaşam tarzı ne olursa olsun tüm Yeşilyurt’lu hemşerilerim benim için aynı bahçenin farklı kokan çiçekleridir. Rabbim, talip olduğumuz bu makamı Yeşilyurt’a en iyi hizmeti yapacak adaya nasip etsin.” ifadesini kullandı.

Erdem sözlerini şöyle noktaladı, ”Diklenmeyen dik duran, Fakir fukaranın, garip gurebanın babası, Büyük Usta’nın Yeşilyurt’taki çırağı olmaya talibim”

BROŞÜRÜ DİKKAT ÇEKTİ

 Bu arada “Yeşilyurt Yeşil Kalacak” sloganı ile yola çıktığını ifade eden Mimar Vahap Erdem’in yaptırdığı el broşürünün sonunda “Doğaya saygılıyız . Bu broşür geri dönüşümlü kağıttan imal edilmiştir” ifadesinin kullanılması dikkat çekti. Broşürü eline alanlar “Söylemi ile eylemi aynı” yorumunu yaparak bu ilginç broşüre dikkat çekti. 

KISA ÖZGEÇMİŞ                                                                                        

Malatya merkez Hasan Varol mahallesi nüfusuna kayıtlı. 1968 doğumlu.  Malatya Fırat ilkokulu-Malatya Atatürk Ortaokulu-Malatya Turan Emeksiz Lisesi’nden sonra 1991 yılında Trakya üniversitesi mühendislik mimarlık fakültesi mimarlık bölümünden mezun oldu. 1993 yılında mimar olan eşi ile birlikte mühendislik mimarlık bürosu faaliyetlerinde bulundu. 1997 yılında Malatya 2. Organize sanayi bölgesine bölge müdürü olarak atandı. Halen bu görevi devam etmektedir. Akçadağ OSB Darende OSB kurucu müdürlüğü yaptı.  Ayrıca; İnönü Üniversitesi Tekno-Kent A.Ş. kurucu üyesi  ve ABİGEM denetim kurulu üyeliği-Malatya İŞGEM icra kurulu üyeliği-Mimarlar Odası uzlaştırma ve soruşturma kurulu başkanlığı  görevlerini sürdürmekte. Üniversite ve askerlik dönemi hariç tüm hayatını Malatya’da geçirdi. Evli ve iki çocuk babası.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız