SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İdmanyurdu Erteleme Maçında Yenik

0
Güncellendi - 2020-02-12 20:03:17
İdmanyurdu Erteleme Maçında Yenik
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grupta erteleme maçında Malatya İdmanyurdu, sahasında Kilis Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Grupta 15.haftada 26 Ocak 'ta Malatya'da oynanması planlanan Malatya İdmanyurdu-Kilis Belediyespor karşılaması deprem nedeniyle ertelenmişti.

Türkiye Futbol Fedarasyonu'nun kararıyla bu mücadele 12 Şubat 'ta oynandı.

Yeşiltepe 1 nolu sahada oynanan karşılaşmayı Esra Sağlam, Abdurrahim Akça, Mertcan Demir hakem üçlüsü yönetirken, Sevgi Ölez ise dördüncü hakem olarak görev yaptı.

Malatya İdmanyurdu sahaya; Kurtuluş Ceyhan, Kadir Fırat, Emirhan Kayalar, Murat Avcu, Mehmet Zencirkıran, Uygar Taşkıran, Ömer Faruk Göldağı, İbrahim Öztürk, Hamza Alper, Aykut Kar, Mert Ali Turgut on biriyle çıktı.

Kilis Belediyespor ise Mehmet Oğuzcan, Recep Coşkun, Yusuf Kaplan, Seydi Vakkas Eryılmaz, Mustafa Can Cap, Yılmaz Dora, Erkan Çelik, Ümit Başak, Özcan Polat, Özgür Dükme, Eyup Ataş on biriyle mücadele etti.

Mücadele 2-1 Kilis Belediyespor'un üstünlüğüyle tamamlandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız