SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İDT 'Bavul'u Sahneleyecek

A- A+ PAYLAŞ

İzmir Devlet Tiyatrosu Malatya Devlet Tiyatrosu Sabancı Kültür Sitesinde Sam Bobrick’in Bavul isimli oyununu sahneleyecek. Oyun 15 Ekim 2010 günü saat 20.00, 16 Ekim 2010 saat 14.00 ve 20.00 ve 17 Ekim 2010 saat 14.00’de tiyatro severlerle buluşacak.

Oyun ile ilgili olarak Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce şu bilgi verildi:

"2 perde halinde, 1 saat 30 dakika süren oyunun tam bilet fiyatı 5, indirimli bilet ise 3 TL. Biletler Sabancı Kültür Sitesi ile Devlet Tiyatrolarının web sitesinden temin edilebiliyor.

Oyunda emeği geçenler ve konusu şöyle:

Yazan: Sam Bobrick
Çeviren: Ekin Tuncay Turan
Yöneten: Metin Oyman
Dekor Tasarım: Savaş Çevirel
Giysi Tasarım: Savaş Çevirel
Işık Tasarım: Şükrü Kırımoğlu
Asistan: Hülya Dilek Arda

Sahne Amiri: Müjde Bilir
Kondüvit: Hakan Eroğlu
Işık Kumanda: Fuat Fırat
Suflöz: Nurhan Güncan
Dekor Sorumlusu: Mahir Başıbüyük
Aksesuar sorumlusu:Yalçın Örgü

Rol Dağılımı:

Güldeniz Aytutuldu, Türker Şenyiğit, Metin Oyman, Melek Çekmeçe

Konu:

Seyahat dönüşü havaalanında bavulları karışan bir kadın ve erkeğin hayatları da karışırsa ne olur? Olaylar komedi örgüsü içinde işlenip; mutlu sonla biter mi acaba?"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız