SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftar Öncesi Musiki..

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:31:02
İftar Öncesi Musiki..
A- A+ PAYLAŞ

Ramazan etkinlikleri düzenleyen Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından; iftar öncesi musiki dinletisi yapılıyor. 
 
İftar saatine 45 dakika kala Yeni Cami önünde başlatılan musiki dinletisi vatandaşlardan beğeni görüyor. Programda, vatandaşlardan istek de alınıyor. Etkinlik, Ramazan’ın ruhuna uygun olarak Tasavvuf Musikisi, Türk Halk Müziği ve Sanat Müziği eserlerinden oluşan dinletilerden oluşuyor. Musiki dinletisini, Malatya Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezleri (MABESEM) bünyesindeki ney, gitar ve bağlama kurslarının öğreticileri sunuyor.

“Aspuzu’da Ramazan Geceleri” 

Ramazan ayı nedeniyle her gün düzenlenen “Aspuzu’da Ramazan Geceleri” programlarına vatandaşlar ilgi gösteriyor. 
 
Malatya Belediyesi Kültür A.Ş’nin organizesi ile belediye yanında her gün teravih namazı sonrasında düzenlenen programlar çerçevesinde, tiyatro oyunları, söyleşi, ilahiler, şiir ve konferanslar gerçekleştiriliyor.
 
“Aspuzu’da Ramazan Geceleri” programları çerçevesinde üç günlük program şöyle: “30 Temmuz Pazartesi günü Enver Kalaycıoğlu şiir dinletisi sunacak. Diyanet - Sen’in dini bilgiler söyleşi programı ile bu günkü etkinlik tamamlanacak. 31 Temmuz Salı günü Murat Zengin’in şiir dinletisi sonrasında Meşale Derneği bir program düzenleyecek. 1 Ağustos Çarşamba günü Mehmet Aksu’nun şiir dinletisinden sonra Adıyaman Gecesi düzenlenecek. “ “Aspuzu’da Ramazan Geceleri” programları, 14 Ağustos Salı günü yapılacak etkinlikle sona erecek.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız