SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftar Saati Hırsızı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:07:15
İftar Saati Hırsızı
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ'da 24 saat görev yapan polis, iftar saatinde evde olmayanları takip ederek hırsızlık yapan 18 yaşındaki sabıkalı hırsızı yakaladı. Mahkemeye çıkartılan ve tutuklanan zanlının Ramazan ayı içerisinde 3 evden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, merkez Cumhuriyet Mahallesi'nde iftar saatinde 3 evden 2 adet diz üstü bilgisayar, takı, ziynet eşyası ve para çalan şüpheliyi yakalamak için çalışma yaptı. İftar saatlerinde bölgede görev alan hırsızlık büro amirliğine bağlı ekipler, hırsızlıktan çok sayıda kaydı bulunan 18 yaşındaki şüpheli H.C.'yi takibe aldı. Şüphelinin iftar saatinde bir eve girmek istemesi üzerine polis, şahsı baskınla yakaladı. Yakalanan şüpheli, kendisinin H.C. olmadığını belirterek kendi fotoğrafı yapıştırılmış başka bir kişiye ait sahte kimliği gösterdi. Polis yaptığı çalışma sonucu şahsın H.C. olduğunu kesinleştirdi. 

3 ayrı hırsızlık dosyasından ve sahte kimlik kullanmaktan adliyeye sevk edilen şüpheli, tutuklanarak E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. Suçunu itiraf eden şüphelinin evlere balkon kenarındaki borulardan tırmanarak üst katlara kadar çıkıp hırsızlık yaptığı öğrenildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız