SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftar Yemeği İle Sezon Açıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:55
İftar Yemeği İle Sezon Açıldı
A- A+ PAYLAŞ
 
Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Malatya İl Özel İdarespor, verdiği iftar yemeğiyle 2012-2013 sezonunu açtı. 
 
Ali Dayı restoranda verilen iftar yemeğine TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat ve Malatya İl Özel İdarespor Kulüp Başkanı Şaban Sağlam’ın yanı sıra kulüp yöneticileri, teknik heyet ve futbolcular katıldı.
İftar yemeği sonrası bir konuşma yapan TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, yeni sezonda Malatya İl Özel İdarespor’a başarılar diledi.
 
Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, takımın kalkınması için tüm yöneticilerden fedakarlık beklediklerini belirterek, “Bu sezon güzel transferler yaptık. İnşallah BAL Ligi’nde kalacağız. Malatya İl Özel İdarespor’u daha güzel günlere taşıyacağımıza eminim. Takımın kalkınması adına da tüm arkadaşlarımızdan fedakarlık bekliyoruz. Herkes taşın altına elini koysun ve bu işi hep beraber yürütelim” diye konuştu.
 
Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, yeni sezonda Malatya İl Özel İdarespor’a başarı dileğinde bulunarak, “Malatya İl Özel İdarespor 2012-2013 sezonunda Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edecek olan iki takımdan birisi. Takımımız gerçekten güzel transferler yapmışlar. İnşallah Malatya’mızı ligde en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Bizim buna inancımız sonsuz” şeklinde konuştu.
 
Malatya İl Özel idarespor Kulüp Başkanı Şaban Sağlam ise, BAL Ligi’nde kalıcı olmak istediklerini kaydederek, “2012-2013 futbol sezonunu açmış bulunuyoruz. Malatya’yı BAL Ligi’nde temsil edeceğiz. Bu ligde kalıcı olma adına bir takım adımlar attık. Mütevazi bütçemizle, sınırlı imkanlarımızla yeni sezona hazırlanıyoruz. Bu nedenle de ince eleyip sık dokuyoruz” dedi.
 
Transfer çalışmaları kapsamında 7 oyuncu ile anlaştıklarını ifade eden Sağlam, şunları söyledi: “Geçtiğimiz sezonki kadromuzun iskeletini korumaya çalıştık. Büyük ölçüde bunu da başardık. Daha sonrada takımımızda eksik olan mevkilere teknik heyetimizin raporu doğrultusunda transferler yaptık. Transfer çalışmaları kapsamında 44 Malatyaspor’dan kaleci Ergün ve Salih’i, Orduzuspor’dan Yalçın ve Murat’ı, Malatyaspor’dan Cihan, Osmaniyespor’dan Osmancan ve Kilis’te Uğur ile anlaştık. Transferi henüz kapatmış değiliz. 1-2 oyuncu daha takviye yapabiliriz. Amacımız BAL Ligi’nde kalıcı olmaktır.”
 
İftar yemeği, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız