SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftar Yemeği Parası Depremzedelere..

A- A+ PAYLAŞ

Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından, geçtiğimiz hafta Pakistan, Keşmir ve Hindistan’da meydana gelen deprem nedeniyle zor günler geçiren depremzedelere maddi yardımda bulunuldu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bem-Bir-Sen (Belediye ve Mahalli İdare Çalışanları Birliği Sendikası) Malatya Şube Başkanı Hanifi Acar, geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve binlerce kişinin hayatını kaybettiği, binlerce kişinin de yaralandığı Pakistan, Keşmir ve Hindistan Depreminin bütün insanlığı olduğu gibi kendilerini de derinden üzdüğünü belirterek, sendika olarak yardımda bulunma kararı aldıklarını söyledi.

Hanifi Acar yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi :

“Memursen Konfederasyonuna bağlı Bem-Bir-Sen olarak, her yıl üyelerimize Ramazan Ayı içerisinde bir iftar yemeği veriyorduk. Bu yıl da 25 Ekim tarihinde üyelerimize iftar yemeği vermeyi planlamıştık. Ancak, sendikamıza bağlı üyelerimiz, verilecek olan iftar yemeği yerine, yemek bedelinin Pakistan’daki depremzede kardeşlerimize gönderilmesini teklif ettiler.

Bizlerde vereceğimiz iftar yemeği bedeli olan 1.200 YTL’yi, Deniz Feneri Derneği tarafından Ziraat Bankasında açılan 2140948-5005 numaralı hesaba yatırdık.

Çünkü, Kurtuluş Savaşımız sırasında, Muhammed İKBAL’in öncülüğünde kolundaki bileziği, parmağındaki yüzüğü atalarımıza gönderen bu kardeşlerimizin, en sıkıntılı günlerinde yanlarında olduğumuzu ve acılarını yüreğimizde hissettiğimizi bildirmek amacıyla bu yardımın yapılmasını, sendika olarak daha uygun gördük.

Öte yandan, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan Ayında, deprem felaketini yakından yaşamış bir millet olarak tüm vatandaşları daha duyarlı olmaya ve şu an yardıma ihtiyacı bulunan Pakistanlı kardeşlerimize ellerinden gelen yardımı yapmalarını temenni ediyoruz.

Biz, Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi olarak imkanlarımız doğrultusunda bu yardımlarımızı inşallah devam ettireceğiz.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız