SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftarda Bir Araya Geldiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:32:40
İftarda Bir Araya Geldiler
A- A+ PAYLAŞ
 
Akçadağ'daki Sultansuyu Tarım İşletmesi'nin emekli ve çalışanları iftar yemeğinde buluştu. 
 
 İşletme Müdürü Erdinç Kuzuoğlu yaptığı konuşmada,  “İşletmede çalışanlar ve bu işletmeye emeği geçmiş olup emekli olanlar bugün bu iftar yemeğinde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Amacımız bu işletmeye yıllarını veren çalışanlarımızı yılda bir kez de olsun hatırlamak ve birlikte geçmişi yad etmek, işletmenin geleceğiyle ilgili sohbetlerde bulunmaktır. Daha önce işletmemizde otuz yılı aşkın süre çalışıp emekli olmuş bir arkadaşımızın iftara gelirken bizden önce gidip çalıştığı bölümdeki hayvanları ziyaret etmesi bizi oldukça duygulandırdı. Bu kendisinin işini, işletmeyi ve atları ne kadar sevdiğinin göstergesi. Dolayısıyla Sultansuyu’nda çalışanlar asla işletmelerini unutmuyorlar” ifadelerini kullandı. 
 
Emekli olmuş personel Yaşar Esin de konuşmasında, “Bizler gözümüzü Sultansuyu’nda açtık. Hayata burada başladık. Çoluk çocuğumuzu buranın ekmeğiyle büyüttük. Allah taşını toprağını altın etsin. Sayın İşletme Müdürümüzün yılın belirli bir günü de olsa biz emeklileri hatırlamalarından dolayı mutlu olduk. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle daha önce çalışıp artık bir araya gelemediğimiz iş arkadaşlarımızı görme imkanını da bulduk” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız