SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İftarda Buluştular

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği iftar yemeğinde bir araya geldi.

TOKİ Kayısı Çiçeği Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen iftar yemeğine, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı ve Atatürk Spor Salonu Amiri Şemsettin Öner de katıldı.
İftar yemeğinde bir konuşma yapan Dernek Başkanı Orhan Altay, "Voleybol camiası olarak saha dışında da birlikte olup bu tür sosyal organizasyonlarla birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz" dedi.

Voleybol İl Temsilcisi Mehmet Aslan ise "Geçtiğimiz sezon çok yoğun bir lig yaşadık.Yeni sezonda ise çok daha yoğun bir müsabaka trafiği bizi bekliyor.Hakem arkadaşlarıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

Daha sonra İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı da, Voleybol camiasına yeni sezonda başarılar dileyerek, "Voleybol camiası dışarıda da aileler arası birliktelikleri sağlayan bir camia. Geçen sezon Voleybol liglerinin yoğun olması bizleri sevindirdi. Yeni sezonda çıtanın daha da yükseğe çıkacağına inanıyorum" diyerek kısa bir konuşma yaptı. Yemekten sonra toplu fotoğraf çektiren hakem ve antrenörler Yeni sezon için moral depoladılar" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız