SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İftira Ediyorlar!'

A- A+ PAYLAŞ

Polise giden iki öğrenci, bir kız arkadaşlarının tecavüze uğradığını, ailesinden korktuğu için olayı kimseye söyleyemediğini öne sürdüler. İfadesi alınan genç kız ise polise giden şahıslardan birinin arkadaşlık teklifini kabul etmediği için iftira edildiğini söyledi.

19 yaşındaki O.T., 15 yaşındaki S.G. ve 18 yaşındaki F.Y. adlı gençlerin “şüpheli”, 17 yaşındaki B.K. adlı genç kızın da “Mağdure” olarak yeraldığı Polis Vukuat Raporu’nda olay şöyle anlatıldı:

“20.03.2009 günü Çocuk Şube Müdürlüğünde bilgiveren olarak beyanları alınan F.Y. ve O.T. isimli şahıslar; S. isimli arkadaşlarının B.K. ile zorla cinsel ilişkiye girmiş olduğunu, B.’nin de ailesinden korktuğu için olayı kimseye söyleyemediğini beyan etmeleri üzerine konu ile ilgili B.’nin mağdure olarak alınan beyanında; her üç şahsın kendisine iftira atarak ailesinin ve arkadaşlarının yanında küçük düşürmeye çalıştıklarını, kendisine kimsenin zorla tecavüz etmediğini ve kimse ile cinsel ilişkiye girmediğini, F.Y.’nin kendisini bu olaylarla tehdit ederek arkadaşlık teklifinde bulunduğunu, ailesinin duymasından korktuğu için kabul etmek zorunda kaldığını, adı geçen şahıslardan şikayetçi olduğunu beyan etmiş, görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan şüphelilerden yaşı küçük olan F.Y. ve S.G. 21.03.2009 günü C.Savcılığında hazır edilmek üzere talimat gereği ailelerine teslim edilmişler, diğer şüpheli ise ifadesi alınmak üzere Merkezimize teslim edilmiş olup, tahkikata devam edilmektedir. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız