SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İftirayla Suikast Silahı Farksız..'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, Türkiye'de bilgi kirliliği oluşturulmak istendiğini söyledi.

MHP Malatya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı, Belediye Konferans Salonu'nda yapıldı. Toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, MHP Malatya Eski Milletvekili Namık Hakan Durhan, İl Başkanı Ömer Ekici, Merkez İlçe Başkanı Cumali Gürhan, Kadın Kolları Başkanı Gülşen Özer, MHP'li Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, ilçe başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Burhan Coşkun ve partililer katıldılar.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Işıklar, toplantıda yaptığı konuşmada, Hrant Dink'in cenazesinde atılan sloganları eleştirerek, "Türk milliyetçiliğini suçlu göstermeye çalışanların sarıldıkları yalan ve iftira silahıyla, son suikastta kullanılan silah arasında özde hiçbir fark yoktur. Türk milletine ve Türk milliyetçiliğine karşı, kökleri çok derinlere giden kronik husumet sahibi bu çevreler başta olmak üzere, herkes şunu çok iyi anlamalıdır. Kuru gürültü ve bilgi kirliliği oluşturarak Türk milletini aşağılamaya çalışmak, demokratik ve insani değerler açısından geri kalmış sorunlu ve hastalıklı bir toplum olarak göstermek ve geçimişle yüzleşme hezeyanlarıyla Türkiye'nin tarihini ve milli değerlerini karalamaya yeltenmek hiç kimsenin haddi değildir. Onlar Hrant Dink ve Ermeni ise biz de Mehmet'iz, Fatma'yız, Müslüman'ız ve Türk'üz" ifadelerini kaydetti.

MHP İl Başkanı Ömer Ekici ise, "Siyasi kargaşa yaratmayı amaçlayan senaryoların birbiri ardına uygulandığını görüyoruz. Gerçeklerle yalanların birbirine karıştığı, akıl ve haya sınırlarını aşan tahrik ve suçlamalarla oluşturulan psikolojik baskı ortamının, siyasi pazarlama amacıyla kullanıldığını görüyoruz. Türkiye'nin toplumsal sinir uçlarını tahrip ederek bir kaos ortamı yaratma hevesinde olan kin, nefret ve husumet tacirlerinin, demokrat maskesi altında resmi geçit yaptığı, çok tehlikeli ve karanlık bir dönemden geçilmektedir" diye konuştu.

Bu arada, Doğanşehir İl Genel Meclisi Üyesi Vural Karaman ve Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Esmerboğa ile bir grup MHP'ye katıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız