SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM Başkan ve Üyelerine Plaket

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:09:07
İGM Başkan ve Üyelerine Plaket
A- A+ PAYLAŞ

Rışvanlılar Derneği, Malatya’nın büyükşehir olacak olması nedeniyle görev süreleri 30 Mart 2014 yerel seçimiyle birlikte sona erecek olan İl Genel Meclisi üyelerine kahvaltı verip, yetkilileri hizmetlerden dolayı plaket verdi.

Rışvanlılar Derneği’nde düzenlenen programda konuşan Dernek Başkanı İsmet Çelik, yaptıkları görev süresince ayrım yapmadan köylerin en ücra köşelerine kadar hizmetlerin gitmesine vesile olan İl Genel Meclisi üye ve yetkililerine teşekkür ettiklerini söyledi.

Rışvanlılar Derneği 2. Başkanı ve Dernek Sözcüsü Doktor Ali Yalçın ise Malatya’nın büyükşehir olacak olması nedeniyle görev süreleri 30 Mart 2014 yerel seçimiyle birlikte sona erecek olan İl Genel Meclisi üyelerini ve yetkililerine hizmetlerden dolayı plaket verdiklerini ifade etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ise görevleri süresince hizmette ayrım yapmamaya çaba gösterdiklerini dile getirip, bunu gören sivil toplum kuruluşu Rışvanlılar Derneği’nin verdiği plaketin çok anlamlı olduğunu söyledi.

Konuşmalardan sonra, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, İl Genel Meclisi Başkan vekilleri Hasan Gögüs ve Nebi Tepe, ile Parti Grup Başkan Vekilleri Mehmet Ali Doğan ile Mustafa Mengüç’e plaketlerini, Rışvanlılar Derneği Başkanı İsmet Çelik, Rışvanlılar Derneği 2. Başkanı ve Dernek Sözcüsü Doktor Ali Yalçın, Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İl Koordinatörü Mehmet Dere, Pütürgeliler Derneği Başkanı Necati Çelebi, Atmalılar Derneği Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük, Rışvanlılar Derneği adına plaketlerini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız