SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM Başkanının İlginç Gerekçesi!..

A- A+ PAYLAŞ

Kızılay'ın bölgesel nitelikli önemli bir yatırım için talep ettiği binayı tahsise yanaşmayan İl Genel Meclisi'nin başkanı Bekir Çelik ilginç gerekçeler öne sürdü. Kızılay Bölge Kan Merkezi yeri için düşünülen Köy Hizmetleri eski Bölge Müdürlüğü binasının, Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreterliği'ne tahsis edildiği bildirildi.

İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, Köy Hizmetleri eski Bölge Müdürlüğü binasının Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreterliği'ne tahsis edildiğini belirterek, "Bu binada çeşitli düzenlemeler yaptık. Binayı İl Genel Meclisi ve Özel İdare Müdürlüğü Genel Sekreterliği'ne göre hazır hale getirdik. Tüm birimler oluşturuldu. Bir kuruluşu açarken, diğer bir kuruluşu mağdur etmenin anlamı yok" dedi.

Vali Osman Derya Kadıoğlu ile istişare yapıp, Kızılay için kapatılan Köy Hizmetleri'ne ait Ulaştırma Alayı'nın karşısındaki araziyi önerdiklerini söyleyen Çelik, "Önerdiğimiz yer Kızılay için uygun. Sadece buraya bina yapılacak. Geniş arazisi var. Ayrıca buraya barakalar yapılabilir. Gelen TIR araçları rahatlıkla girer ve malzemeler getirilip götürülür. Cengiz Topel Caddesi'ndeki Köy Hizmetleri eski Bölge Müdürlüğü binası Kızılay'a verilirse, buraya büyük araçlar girip çıkamaz" şeklinde konuştu.

Kızılay Genel Müdürlüğü, Malatya'ya bölge kan merkezi, kan bankası, lojistik merkez, aşevi ve çamaşırhane için Malatya Valiliği'nden yer istemişti. Yapılan görüşmeler sonunda ise Köy Hizmetleri eski Bölge Müdürlüğü binasının bu yatırım için en uygun yer olduğu, tahsisi halinde çok kısa sürede faaliyete geçirilebileceği görüşü oluşmuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız