SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İGM Ne Karışıyor?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Atıcılık ve Avcılık İhtisas Kulübü Derneği Başkanı Basri Duran, İl Genel Meclisi'nin Arguvan'daki avlakların daraltılmasıyla ilgili temenni kararına tepki gösterdi.

Duran, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İl Genel Meclisi kasım ayı toplantısında Arguvan ilçesinde avlakların daraltılmasıyla ilgili alınan temenni kararının Atıcılık ve Avcılık İhtisas Kulübü Derneği olarak talihsizlik olduğunu, kaldı ki avlanma ile ilgili alınan karar sadece İl av komisyonu ve Merkez av komisyonuna aittir.

Sayın il genel meclisi başkanı Naci Şavata ve il genel meclisi üyelerine ait değildir. Kendileri yetki alanları olmayan işlere karışmaktadırlar.

Biz avcı camiası olarak Malatya’da avlanmak için her yıl 300 bin TL yi hazineye avlanma pulları ve maliye harçları olarak yatırmaktayız.

Hangi spor branşı bu parayı devlete veriyor. Avcı camiası olarak bunu hak ediyor muyuz? Avcılık camiası olarak görev alanları olmadığı halde av işlerine karışan Sayın Naci Şavata ve il genel meclisi üyelerinin bu kurumda bulunmaları bir talihsizliktir. Bu kararı avcılık camiası olarak kınıyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız