SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM Şubat Toplantıları Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:33:13
İGM Şubat Toplantıları Başladı
A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi, Şubat ayı toplantılarına Başkan Naci Şavata başkanlığında başladı. Meclisin  oturumunda gündemdeki konular görüşülerek karara bağlandı.

Pazartesi günkü oturumda gündemin birinci maddesinde Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Malatya İŞGEM Ltd.Şti.’nin  (Malatya Teknoloji İş Geliştirme ve Girişim Hizmetleri, Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi) sermaye artırımı ile ilgili rapor okunarak kabul edildi. Buna  göre, Malatya İŞGEM Ltd.Şti.nin 500 bin TL olan şirket sermayesinin çevre düzeni, yolların asfaltı ve doğalgaz bağlantı aboneliği için Ortaklar Kurulu Kararı ile 800 bin TL’ye çıkartılmasına karar verildiği ve  Malatya İl Özel İdaresi’nin %65 hisse oranında ortağı bulunduğu Malatya İŞGEM Ltd.Şti.nin  300 bin TL olan sermaye artışının hissesine tekabül eden 195 bin TL’lik payının şirket hesabına aktarılması talebi oylanarak kabul edildi. 

Mecliste ikinci gündem maddesi olarak, İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp uygun bulunan NTA Teknoloji ve İletişim A.Ş.’nin ilgi yazısında Malatya İl Özel İdaresi yol ağı sorumluluk alanında geçen Elektronik Haberleşme Altyapısı Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nca (BTK) izinleri bulunan şirket ile protokol imzalanması hususunda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya’ya yetki verilmesi ile ilgili rapor da kabul edildi. 

Doğanşehir’e öğrenci yurdu

Mecliste son olarak Doğanşehir ilçesi Fındık köyü Çelebiuşağı mevkiinde bulunan, Mülkiyeti "Fındık Köyü Kurs ve Okul Talebelerine Yardımlaşma Derneği" tüzel kişiliğine ait 806 parsel numaralı parsellerin "Öğrenci Yurdu Alanı" olarak Nazım İmar Planı’na işlenmesi talebi de kabul edildi.

Makam ve İhtisas Komisyonlarından gelen imar planına ilişkin iki ayrı talep ise incelenmek üzere komisyonlara havale edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız