SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Çelik'in Yerine Boyraz

A- A+ PAYLAŞ

İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarına başladı. AKP'den milletvekili aday adayı olmak için istifa eden Bekir Çelik’in yerine gelen AKP’li yeni üye Fuat Boyraz da, katıldığı ilk toplantıda, Başkan Vekili Hasan Demez tarafından meclis üyelerine tanıştırıldı. Bu arada toplantıda, Doğanşehir’deki sel konusu görüşülürken tartışma yaşandı.

Özel İdare Salonu’ndaki toplantıda, yeni meclis üyesi Boyraz’ın tanıtılmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Arapgir Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce çalıştırılan Soğuk Hava Deposu, Lokal ve Otelin durumuna ilişkin rapor okundu. Raporda, 1989’da yapılan bu tesislerin bakımsızlığı nedeniyle acilen tadilata ihtiyaç duyulduğu, deponun eski tip olması nedeniyle yüksek elektrik maliyetinin bulunduğu, lokan ve otelin “hantal” durumu nedeniyle ilçeye yakışmayacak vasıf taşıdığı, yapılacak tadilatın boşa gideceği, kiracının “iyi bir işletmeci olmaması” nedeniyle bakım yapmadığı, bu bölümün Öğretmenevi olarak kullanılmasının uygun olduğu ifade ediliyor. Rapor oylanarak kabul edildi.

Toplantıda, Doğanşehir üyesi Cahit Sarı, geçtiğimiz hafta Doğanşehir-Gövdeli’de etkili olan sel sonrası meydana gelen zararın tesbiti için bir rapor hazırlanması yolunda bir önerge verdi. Bu konu görüşülürken AKP’li ve MHP’li üyeler arasında “şov” tartışması yaşandı. Bir AKP’li üyenin iktidar icraatlarını öven konuşmasına muhalefet üyeleri tepki gösterirken, bu tartışmaların ardından önerge oylandı ve kabul edildi.

FOTO: Arşiv

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız