SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Gergin Bir Oturum Daha..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi'nde CHP'li üyelerle AKP'li üyeler arasında tartışma çıktı. Meclis üyelerinin birbirinin üzerine yürüdüğü tartışmada CHP'li Meclis üyeleri toplantıyı terk etti.

Haziran ayı çalışmalarını, Meclis Başkanı Abdurrahman Atay başkanlığında İl Özel İdaresi Salonu'nda sürdüren Malatya İl Genel Meclisi'nin son toplantısında gergin dakikalar yaşandı. İmzalanacak protokolle bazı ilçe ve beldelerin yollarının BELDES Programı kapsamında, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne yaptırılması konusu ile ilgili tekliflerin görüşülmesi esnasında, AKP'li Meclis Başkanı Abdurrahman Atay ile CHP'li üyeler arasında tartışma yaşandı.

CHP'li üyeler kendilerine yeterince söz verilmediğini iddia ederken, Atay ise yeteri derecede söz hakkı verdiğini savunarak, "Arkadaşlar, isterseniz Meclis'i terk edebilirsiniz" dedi. Bunun üzerine Meclis'teki 7 CHP'li üye Meclis salonundan çıktı.

İddiaya göre, CHP'li üyelerin çıkışı esnasında bazı AKP'li üyeler laf atınca CHP'li üyeler tekrar içeri girerek, tartışmaya başladı. "Ayıp" kelimesi nedeniyle çıkan kavgada bazı AKP'li üyeler ile CHP'li üyeler birbirlerinin üzerine yürüdü. Kavga diğer meclis üyelerinin araya girmesi üzerine büyümeden engellendi.

CHP'li Meclis üyeleri ise, toplantıyı terk etti.
Kavga sonrasında devam eden Meclis toplantısında CHP'li üyelerin karşı geldiği teklif, oy çokluğu ile kabul edildi.
Meclis Başkanı Abdurrahman Atay, olay esnasında çekim yapan basın mensuplarına "Olayı fazla germeyin" çağrısında bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız