SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Komisyon Seçimleri

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:12:31
İGM'de Komisyon Seçimleri
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Genel Meclisi'nde ihtisas komisyonlarının üyelik seçimleri yapıldı. 
 
İl Genel Meclisi'nin Nisan ayı 2. oturumu Meclis Başkanı Naci Şavata başkanlığında yapıldı. Toplantı da, İl Encümeni ve ihtisas komisyonlarının üyelikleri için seçimler yapıldı. İl Encümenliği için yapılan gizli oylama da, A. İhsan Topal, Cafer Kuşdoğan, Burhan Ayhan, Abdurrahman Doğan ve Mehmet Akdeniz seçildiler. 
 
Açık oylama ile yapılan seçimlerde ise Plan Bütçe Komisyonu'na AK Parti Grubu'ndan Ömer Altuntaş, Rıza Sinanoğlu, Kamil Binbaşı, Yusuf Bayrak, Abdurrahman Kızıl ve Fikret Kabadayı seçilirken, CHP Grubu'ndan Vahap Altınok seçildi. 
 
İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeliklerine AK Parti Grubu'ndan Cengiz Taşdemir, Derviş Demirkol, Mahmut Boyun, Ramazan Çekin, Mehmet İnci ve Battal Tuncal, CHP Grubundan ise Mustafa Mengüç seçildiler. Bu iki komisyonun dışındaki üyeliklere CHP Grubu'ndan üye alınmadı. 
 
Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler Komisyonu Üyeliklerine Mustafa Demirtaş, Vehbi Öz, Hilmi Saltıkalp, Nebi Yiğit ve Mehmet Kızılaslan getirildi. Çevre ve Sağlık Komisyonu Üyeliklerine Battal Paşahan, Hacı Bayram Özbay, İbrahim Kılıç, Hasan Hüseyin Şahin ve Veysel Şahin seçildi. 
 
Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Üyeliklerine Mehmet Şireci, Mehmet Boyraz, Hasan Göğüs, Nuri Karataş ve Mehmet Ali Doğan getirildi.
 
AR-GE  Komisyonu Üyeliklerine Mehmet Ali Doğan, Hacı Bayram Özbay, Abdurrahman Kızıl, İbrahim Kılıç ve Veysel Yaşar seçildi. 
 
İçişleri Komisyonu Üyeliklerine ise Hasan Göğüs, Yusuf Bayrak, Mehmet Kızılaslan, Mehmet Şireci ve Ömer Altuntaş getirildi.
 
Kadın Hakları ve Eşitlik Komisyonu Üyeliklerine de Nuri Karataş, Hilmi Saltıkalp, Hasan Hüseyin Şahin, Vehbi Öz ve Nebi Yiğit seçildiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız