SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Komisyon Seçimleri

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi, komisyon üyelerini belirledi.

Malatya İl Genel Meclisi, mayıs ayı çalışmalarını sürdürüyor. Naci Şavata başkanlığında yapılan toplantıda İl Genel Meclisi'nin komisyon organlarına üye seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda Plan ve Bütçe Komisyonu'na Rıza Sinanoğlu, Hüseyin Şahin, Fikret Kabadayı, Burhan Ayan, Abdurrahman Kızıl, Mahmut Boyun ve Naki Düzova seçildi.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna Mehmet Ali Doğan, İhsan Topal, İbrahim Kılıç, Abdurrahman Doğan, Mehmet Şireci, Vehbi Öz ve Vahap Altunok getirildi.

Eğitim, Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonuna Hasan Gögüs, Cercis Taşdemir, Cafer Kuşdoğan, Hilmi Saltıkalp ve Nebi Yiğit seçildi.

Çevre ve Sağlık Komisyonu'na Ali Aydoğan, Yusuf Bayrak, Mehmet Kızılaslan, Mehmet İnci ve İbrahim Kılıç getirildi.

Tarım ve Hayvancılık Komisyonuna da Battal Tuncal, Nuri Karadaş, Derviş Demirkol, Mehmet Poyraz ve Mehmet Akdeniz
seçildi.

İl Genel Meclisi, bazı kurum ve kuruluşlardaki kurullara da üye ataması yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız