SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'de Seçimler

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:11:45
İGM'de Seçimler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Encümen ve İhtisas Komisyonu üyelikleri seçimlerini yaptı.

İl Özel İdaresi Salonu’nda Naci Şavata Başkanlığında toplanan İl Encümeni ve İhtisas Komisyonu üyeleri seçimle belirledi.

Yapılan gizli oylama sonunda Cafer Kuşdoğan 33 oy, Hüseyin Şahin 33 oy, Yusuf Bayrak 31 oy, Veysel Yaşar 33 oy ve Mehmet İnci 30 oy alarak İl Daimi Encümen üyeliklerine seçildi. 

İl Genel Meclisi İhtisas Komisyo'nu seçimleri açık oylama şeklinde yapıldı. Plan ve Bütçe Komisyonu’na AK Parti üyelerinden Mehmet Şireci, İbrahim Kılıç, Ömer Altuntaş, Hacı Bayram, Özbay, Abdurahman Doğan, Nebi Yiğit ve CHP üyesi Nevzat Kızılaslan oy birliğiyle seçildi. 

İmar Komisyonu’na AKP üyelerinden Mehmet Ali Doğan, Abdurahman Kızıl, Battal Paşahan, Mehmet Boyraz, Hilmi Saltukalp, Mehmet Kızılaslan seçilirken CHP üyesi Zülfigar Yıldırım oy birliğiyle seçildi. 

Eğitim Komisyonu'na ise AKP üyeleri Hasan Göğüs, Mustafa Demirtaş, Cerçiş Taşdemir, Vehbi Öz ve Ramazan Çetin oy çokluğuyla seçildi.

Çevre Komisyonu’na AKPli üyeleri Battal Tuncal, Burhan Ayhan, Kamil İnbası, Fikret Kabadayı, Ali İhsan Topal, CHP üyelerinin ret kararına karşın oy çokluğuyla seçildi. 

Tarım Komisyonu’na Rıza Sinanoğlu, Derviş Demirkaş, Nuri Karataş, Mehmet Boyun ve Mehmet Akdeniz, seçildi. 

Ar-Ge Komisyonu’na Ömer Altuntaş, Abdurahman Doğan, Hacı Bayram Özbay, Kamil İnbaşı ve Nebi Yiğit seçildi.

İçişleri Komisyonu’na Cercis Taşdemir, Hasan Göğüs, Mustafa Demirtaş, Vehbi Öz ve Ramazan Çetin seçildi.

Kadın Komisyonu’na Nuri Karataş, Burhan Ayhan, Mehmet Boyun, Fikret Kabadayı ve Mehmet Akdeniz CHP’li üyelerin ret kararına rağmen oy çokluğuyla seçildi.

Seçimlerden sonra Malatya Valiliği’nden Meclise gönderilen Malatya Merkez Samanköy köyünde bulunan 627 parsel numaralı taşınmazın üzerinde özel okul yapılması isteği İmar Komisyonu’nda incelenmesi oy birliğiyle kabul edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız