SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'den Darende Ziyareti

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclis Üyeleri, Darende ilçesini ziyaret etti.

İl Genel Meclis Üyeleri, Tiryandafil Otel'de ikram edilen öğle yemeğinin ardından ilçenin tarihi ve turistik mekanlarında temaslarda bulundu.

Gezinin ardından yapılan toplantıda İl Genel Meclisi'nin çalışma programı ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Burada bir konuşma yapan Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, ilçe merkezinden Çukurkaya köyüne giden ve Hacılar Mahallesi'nden geçen grup yolunun asfaltlanması konusunda İl Özel İdaresi'nden destek beklediklerini bildirdi.

İl Özel İdaresi genel sekreteri Sami Er ise konuşmasında, İl Genel Meclis üyelerinin yörelerinde verimli çalışmalar sağlanmasına katkı sunmak amacıyla Malatya'nın stratejik planını hazırlamaya başladıklarını ifade edip, "Vaat ettiğiniz, ümit verdiğiniz insanlara karşı mahcup olunmaması ve hizmetlerin yerinde düzenli olarak ulaşması amacıyla bu planlar verimi arttıracaktır. Kaymakam arkadaşlarla birlikte yaptığımız ve sizlerle yapacağımız çalışmalarla köylerin alt yapı hizmetlerinin bütçemize göre ve zamanında yerine gelmesi konusunda planladığımız kararlardan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Çalışma programımıza uyar ve düzenli çalışma performansı sağlarsak artan zamanımızda kalan işleri de halledeceğiz. Her ilçenin nüfus yoğunluğuna ve yol ağına göre planlama yaparak İl Özel İdaresi'nin araçlarını yönlendirerek hizmetlerin yerinde ve zamanında gerçekleşmesini sağlayacağız" şeklinde konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da, "Biz, Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve Genel Sekreterimizle beraber hizmeti götürürken o yerin, o köyün siyasi fikrine bakmadan çalışmalarımızı ulaştırıyoruz. Bunu millete hizmet olarak algılıyoruz. 9 aylık çalışmalarımız da bunun kanıtıdır. İlçelerimizden gelen talepleri atanmış ve seçilmiş yönetici arkadaşlarımızla uyum halinde başarıya dönüştürdük" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız