SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İGM'ye Teşekkür

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:41:13
İGM'ye Teşekkür
A- A+ PAYLAŞ

Vali Vasip Şahin, “Güzel öneriler, objektif ve adaletli çözümler getiriyorlar” diyerek İl Genel Meclis üyelerine teşekkür etti.

Vali Vasip Şahin, İl Genel Meclisi üyeleri ile bir araya geldi. Sarı Kurdele Lokantası’nda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları ve İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ile birlikte İl Genel Meclis üyeleri katıldı.

Vali Vasip Şahin, İl Genel Meclisi’nde bütçe görüşmelerinin yapıldığı ve bir sonraki dönemde yapılacak projeler için önemli bir dönem olduğunu ifade ederek, “Bugün arkadaşlarımız sağ olsunlar, bir yıl boyunca yoğun bir mesai verdiler. Kasım ayı toplantılarında da yoğun bir mesai veriyorlar. Toplantımızda hem son durumu bir daha görüşmek ve hem de bir arada bir çorbayı paylaşmak niyetiyle buradayız. İl Genel Meclisi üyesi arkadaşlarımızın tamamına göstermiş oldukları gayret ve fedakarlıktan dolayı, Malatya ve ilçelere yaptıkları hizmetlerden dolayı özellikle teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımız güzel öneriler, objektif ve adaletli çözümler getiriyorlar. Bu nedenle Meclis Başkanımızın şahsında bütün meclis üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Naci Şavata ise bütçe görmelerini yapıldığı kasım ayı döneminde yoğun olarak çalıştıklarını belirterek, Vali Şahin’in daveti için teşekkür etti. Şavata, Vali Şahin ile Meclis’in kaynaştığını ifade ederek, “Problemleri daha rahat bir şekilde atlatabiliyoruz. Meclis’imiz 2013 yılında daha güzel çalışmalar yaptıktan sonra görevini tamamlayıp büyükşehire adım atacağız. Sayın Valimize ve Özel İdare çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız