SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'İhale Aşamasına Geldik'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi'nin 25 Mayıs'ta ihale edileceği bildirildi.
Darende Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu üyesi ve Darende Kaymakamı Murat Uzunparmak, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Balaban kasabası yakınlarında kurulacak olan Darende Organize Sanayi Bölgesi için Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nca sağlanan kredi ile Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işlerinin 25 Mayıs'ta ihale edileceği bildirildi.

Yapılacak ihalenin, yol, drenaj, içme suyu, atık su yağmur suyu ve telekomünikasyon inşaatlarını kapsayacağı bildirildi. İhale sonunda yapımına başlanacak olan alt yapı çalışmaları için temin edilen ödeneğin Ekim 2011 tarihine kadar harcanarak işin bitirilmesi öngörülüyor.
Söz konusu ihalenin 25 Mayıs 2010 tarihinde Ankara'da yapılacağı bildirildi.

Kaymakam Uzunparmak, "Darende Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları için Sanayi ve Ticaret Bakanlığından gerekli kredi desteği sağlanarak alt yapı için ihale aşamasına geldik. Önümüzdeki mayıs ayı içerisinde Ankara'da yapılacak olan ihale sonunda gerekli alt yapı çalışmalarına başlanacaktır. Çalışmaların geç Ekim 2011 tarihine kadar tamamlanması hedeflenmektedir. Tamamlanacak olan alt yapı çalışmalarıyla birlikte Organize sanayi Bölgemiz sanayicilerimizin hizmetine sunulacaktır" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız