SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İhale Aşamasında

A- A+ PAYLAŞ
Liderlik Okulu Projesi kapsamında, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'nda (YURTKUR) kalan öğrencilere 'Liderlik Kişisel Gelişim Eğitimi' verileceği bildirildi. 
 
"MODERN OLACAK"
 
YURTKUR Malatya Bölge Müdür Vekili Halil Karaman yaptığı açıklamada, "Malatya, Elazığ, Adıyaman ve Tunceli'de bulunan yurtlarımızda Liderlik Okulu Projesi uygulanacaktır. Malatya Battalgazi Öğrenci Yurdu'nda 10 Aralık 'ta saat 15.00'de, Adıyaman'da 11 Aralık'ta, Elazığ'da 12 Aralık'ta ve Tunceli'de ise 13 Aralık'ta Liderlik Okulu Projesi konusunda kişisel gelişim eğitimi verilecektir. Üniversite kampüsünde bin kişilik kız yurdumuz, Ocak ayı ortalarında hizmete girecek. Bir ve üç kişilik odaları bulunan ve 5 yıldızlı otel konforunda olan yeni yurt binamız son derece modern olarak inşa edildi" dedi.
 
"PROGRAMA ALINMASINA ÇALIŞIYORUZ"
 
Üniversite kampüsünde bin kişilik erkek öğrenci yurdu yapılması için üniversitenin arsa tahsisi yapacağını söyleyen Karaman, "Geçtiğimiz günlerde ililmize gelen YURTKUR genel müdür yardımcımız incelemelerde bulunmuştu. Bu yurt binamızı da 2012 programına aldırmaya çalışıyoruz. Eğer programa aldırabilirsek, kampüsde kız öğrenci yurdu gibi aynı konforda yeni yurt binası yapmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu. 
 
İHALE AŞAMASINDA
 
Karaman, Adıyaman'da bin kişilik yurt binası inşaatında çalışmaların sürdüğünü belirterek, Malatya Fatih Lisesi yanındaki arsanın Malatya Belediyesi tarafından YURTKUR'a tahsis edildiğini, bina için ihale aşamasına gelindiğini ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız